Szeged és környéke

2014.10.14. 11:05

Nemi szervüket mutogatták a szavazatszámlálóknak és a rendőröknek

Az egyik dóci szavazókörből kértek rendőri segítséget, mert a szomszédos kocsmában elszabadultak az indulatok - késett is a voksok feldolgozása.

Delmagyar.hu

Az egyik dóci szavazókörhöz kértek rendőri segítséget 2014. október 12-én az esti órákban, mivel a szomszédos kocsmában többen kiabáltak, hangoskodtak, üvegeket, illetve poharakat törtek. A 34 éves dóci R. Péter 20 óra körüli időben bekopogott a szavazókörbe, ahol azt a tájékoztatást kapta, hogy a szavazás már lezárult. Ezt akkor tudomásul vette és visszament a kocsmába.

Megfejtettük Az esettel összefüggésben lehet, hogy Dócon vasárnap este nem haladt a munkával a szavazatszámláló bizottság. Még éjfélkor sem voltak adatok a valasztas.hu portálon, miközben a közeli, hasonló méretű településeké már régen fent volt.

Az ott szórakozó R. László - a megalapozott gyanú szerint - ezután egy sörösüveget dobott az egyik bizottsági tag kocsma előtt parkoló autójához. A sértett kiment és elállt onnan a kocsival. Miközben visszaindult a szavazókörbe, R. Péter és R. László folyamatosan szidalmazták. Egy sörösüveget dobtak felé, ami a falnak csapódott.

A helyszínre irányított rendőrök biztosították, hogy a szavazatszámlálás befejezését követően a bizottsági tagok zavartalanul elhagyhassák a szavazókört. Ez R. Lászlónak és társainak nem tetszett. Szidalmazták a rendőröket és a bizottsági tagokat, illetve nadrágjukat lehúzva mutogatták nemi szervüket.

A rendőrök elfogták a 40 éves R. Lászlót és a 34 éves R. Pétert, akiket garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek. A Szegedi Rendőrkapitányság előterjesztést tett az ügyészségen arra, hogy tegyenek indítványt a bíróságon a két férfi előzetes letartóztatásának elrendelésére.

Nyitóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!