Szeged és környéke

2014.11.12. 20:12

Farkas Zoltán a DARFÜ új igazgatója

Csongrád megye - Farkas Zoltán, a Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlésének korábbi elnöke a DARFÜ Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. új ügyvezetője.

Munkatársunktól

A kiadott sajtóközlemény szerint, mivel a fejlesztési ügynökségek 2014-től a területileg illetékes megyei önkormányzatokhoz kerültek, az új vezető korábbi beosztásában ismerte az ügynökség tevékenységét. Az elmúlt években bekapcsolódott a térség két megyéjét is érintő, 2014–2020-as, Románia–Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program, valamint a Magyar Halgazdálkodási Operatív Program tervezésébe. A szegedi központ mellett Békéscsabán és Kecskeméten működik DARFÜ-iroda, ahol az ügyfelek személyesen is intézhetik ügyeiket. Az ügynökség 17 éve működik, 2007 óta látja el a Dél-alföldi Operatív Program közreműködő szervezeti feladatait. A társaság a 2007– 2013-as fejlesztési ciklusban több mint 200 milliárd forintot juttatott el a pályázókhoz. A hátralévő időszakban még további 40 milliárd forintot fizetnek ki a kedvezményezetteknek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!