Szeged és környéke

2014.11.24. 17:14

Keserű ünnep – nettó 100 ezer alatt

Szeged – Egyre nehezebb biztató szavakat mondani a szociális szférában dolgozóknak - ez ünneperontás, de voltak kitüntetettek is Szegeden.

Delmagyar.hu

– Egyre nehezebb biztató szavakat mondani a szociális szférában dolgozóknak. Egyre nehezebb, mert évről évre csökken az állami támogatás, és ez az egyedüli ágazat, ahol a dolgozók átlagkeresete nettó 100 ezer forint alatt marad – fogalmazott a szociális munka napja alkalmából a hétfőn tartott városi ünnepségen [namelink name="Solymos László"].

Az alpolgármester kitüntetéseket is átadott. Az önkormányzat Szociális Munkáért díját kapta [namelink name="Babinszkiné Márkus Krisztina"], a kistérségi többcélú társulás egyesített szociális intézmény munkatársa, [namelink name="Farkas Katalin"], a polgármesteri hivatal humán közszolgáltatási irodájának ügyintézője és [namelink name="Szalamia Erika"], a Szegedi Ősz Idősotthon főnővérhelyettese.

Solymos László elismeréseket is átadott hétfői ünnepségen a szociális szférában dolgozóknak. Fotó: Kuklis István

Solymos László elismeréseket is átadott a  hétfői ünnepségen a szociális szférában dolgozóknak. Fotó: Kuklis István
Oklevélben részesült [namelink name="Császár Tiborné"], a kistérségi egyesített szociális intézmény munkatársa, [namelink name="Czene Olga"], a Magyar Máltai Szeretetszolgálat helyi csoportjának önkéntese, [namelink name="Tari Antal"], a szeretetszolgálat utcai gondozó szolgálatának munkatársa és [namelink name="Kákonyi Andrásné"], Szeged Megyei Jogú Város Nyugdíjas Egyesületének tagja.

A bölcsődék napja alkalmából miniszteri elismerésben részesült, most a város oklevelét vette át [namelink name="Ungi Ferencné"], a „Tipegő" Szegedi Bölcsődei Alapítvány képviselője, a szegedi bölcsődék igazgatója. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elismerő oklevelet adományozott Seregély Editnek, a kistérségi egyesített szociális intézmény dolgozójának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!