Szeged és környéke

2014.11.10. 16:43

Ők nyertek jegyet a Csík Zenekar lemezbemutató koncertjére!

"Amit szívedbe rejtesz 2014" címmel tart lemezbemutató koncertet a Csík Zenekar szombaton Szegeden, az IH Rendezvényközpontban. Ön nyert jegyet a koncertre?

Delmagyar.hu





A nyertesek: Ördög Mihály, Ciceri Melinda, Csenki Tibor.

A nyerteseket emailben értesítjük!

"Az elmúlt negyed évszázad alatt, mióta a zenekar teszi a dolgát sok kedves feladattal, zajos sikerrel és tanulságos tapasztalattal gazdagodtunk. Azt hiszem újra itt az ideje, hogy bebizonyítsuk méltók vagyunk a közönségünk bizalmára, szeretetére. Muzsikánkban igyekszünk megmutatni, hogy a mai gyorsan változó, az élet szépségeit lassan felejtő világunkban mindannyian, akik itt élünk, esendő, ennek ellenére szerethető, értékeket tisztelő emberek vagyunk. Hiszünk abban, hogy élhetünk hasznos, szép életet, de ehhez meg kell látnunk igényes szemmel, lélekkel, hogy hol, mit, mikor, hogyan tegyünk, viseljünk, együnk, igyunk, szeressünk. Még léteznek igazi értékek. Reméljük, a mi muzsikánk is azzá válik Önöknek. Szeretettel: Csík János"

A koncert szombaton, 19 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!