Szeged és környéke

2014.12.15. 21:33

Hűtőcsere: több a pénz, új a határidő

Szeged - Több mint 60 millió forinttal emelik meg a hűtőcserére kiírt pályázat keretét, most már 690 millió forintból nyerhet egy háztartás 25–35 ezer forintot – tájékoztatott tegnap a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

Munkatársunktól

Megírtuk: idén szeptemberben hirdették meg, hogy támogatják a háztartási nagygépek energiamegtakarítást célzó cseréjét. A tárca módosítja a pályázatok benyújtásának határidejét is, hogy minél többen élhessenek az új lehetőségekkel: a jelentkezések 2015. február 15-éig, vagy a forrás kimerüléséig nyújthatók be, kizárólag elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül. Ehhez a pályázóknak ügyfélkapus regisztrációval kell rendelkezniük.

A részletes pályázati dokumentáció a kormányzati honlapon és az ÉMI Nonprofit Kft. pályázatkezelő szerv honlapján (www.emi.hu) érhető el. Eddig 17 ezer 540 pályázat érkezett közel 535 millió forintnyi támogatási igénnyel. Így az eredetileg meghatározott keretösszegnek már több mint a 85 százaléka kelt el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!