Szeged és környéke

2015.01.07. 21:24

Megrepedezett a díszburkolat

Szeged - Tönkrement díszburkolati elemekre lettünk figyelmesek a Kárász utcán – azt gondoltuk, hogy a teherautók súlyától repedezett meg. Kiderült: ősz óta tervezik a javítást.

Munkatársunktól

Megrepedtek, és ha rálépünk, mozognak a Kárász utcai díszburkolat egyes elemei. A Klauzál térnél, a gyógyszertár és a drogéria közötti területen lettünk figyelmesek néhány tönkrement burkolati elemre. Azt gondoltuk, hogy a teherautók súlyát nem bírta a díszburkolat. Kiderült: már ősz óta tervezik a javítását.

– Tudunk a problémáról, és már tervbe van véve a javítás – mondta [namelink name="Molnár László"]. A Városüzemeltetési Iroda vezetője arról tájékoztatott, hogy már az ősszel észrevették, hogy helyenként javításra szorul a Kárász utcai díszburkolat. Szóltak is a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.-nek, amely többek között az időjárástól függően, várhatóan tavaszra ütemezi a sétálóutca hibáinak korrigálását.

A gyógyszertár és a drogéria közötti területen vettük észre a hibát. Fotó: Frank Yvette

A gyógyszertár és a drogéria közötti területen vettük észre a hibát. Fotó: Frank Yvette
A lassan 15 éve felújított Kárász utcán nem meglepő, hogy kisebb hibák megjelennek, az időjárás és a használat eredménye mindez, még ha csak engedéllyel lehet is autóval ráhajtani – magyarázta az irodavezető. Hozzátette: tudomása szerint még nem történt baleset a megrongálódott díszburkolaton.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!