Szeged és környéke

2015.03.02. 21:00

Tizenegy Csongrád megyei jelölt Az év orvosa díjra

Csongrád megye - Lezárult a 2014-es év orvosa pályázat közönségjelölési időszaka. Az orvosok emberségét, nagyszerű teljesítményét, illetve példaértékű orvos-beteg kapcsolatokat bemutató történetek alapján idén 123 orvos került a jelöltek közé – közülük tizenegy Csongrád megyei.

Munkatársunktól

A március 6-ától 20-áig tartó szavazáson Szegedről [namelink name="Bencsik Krisztina"], a neurológiai klinika egyetemi docense, [namelink name="Csonka Ákos"], a traumatológiai klinika szakorvosa, [namelink name="Hideghéty Katalin"], az onkológiai klinika egyetemi docense, [namelink name="Kiss Irén"], az I. számú belgyógyászati klinika adjunktusa, [namelink name="Pintér Sándor"], a traumatológiai klinika habilitált egyetemi docense, [namelink name="Rácz Gábor"], a gyermekklinika egyetemi tanársegédje, [namelink name="Róka Richárd"], az I. számú belgyógyászati klinika egyetemi adjunktusa, valamint [namelink name="Tarnai László"], a szülészeti és nőgyógyászati klinika főorvosa, Hódmezővásárhelyről [namelink name="Czirók Gábor"] sebész szakorvos és [namelink name="Lóczi Gerda"], az oxyológiai osztály vezető főorvosa, Szentesről pedig [namelink name="Berényi Katalin"] csecsemő- és gyermekgyógyász várja az online szavazatokat az evorvosa.astellasdij.hu oldalon.

Idén már nemcsak orvosokat, de kollektívákat is fel lehetett terjeszteni díjra. A De Châtel Rudolf-emlékdíjra Csongrád megyéből a Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika Audiológiai-Otoneurológiai Rendelése, illetve a Neurológiai Klinika Neurorehabilitációs Osztálya esélyes. Erről a díjról nem a közönség, hanem az alapítók döntenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!