Szeged és környéke

2015.05.05. 10:31

Átküldenétek a matek érettségit? Bármit megtennék, amit csak hagytok!

A delmagyar.hu Facebook oldalán egy olvasónk privát üzenetben arra kért bennünket, hogy ugyan küldjük már el neki a matek érettségit. Azt is írjuk meg, hogy mennyit fizessen érte. És egyébként bármit megtenne, amit csak hagyunk.

Delmagyar.hu

Hétfőn este, 22.08 órakor ütött be a ménkű, bár akkor még nem tudtuk, hogy a delmagyar.hu Facebook oldalának eddigi legbizarabb monológ sorozatot fogjuk olvasni. Egyszerűen nem voltunk erre felkészülve.

Pedig az antré kifejezetten biztató volt, olvasónk beköszönt: "jó estét!"

Alig egy perccel rá máris jött az újabb üzenet: "Igaz ti tették fel a magyar érettségit:?" Még ekkor sem gondoltunk semmi rosszra, hiszen portálunkon valóban olvasható volt a megoldás hétfőn 13 óra után.

Olvasónk megsürgetett bennünket: "????"


Már éppen válaszoltunk volna, amikor kiesett a klaviatúra a kezünkből az újabb kérdés láttán, ami 22.12-kor érkezett: "Áttudnád küldeni nekem a matek érettségit??"

Elbizonytalanodtunk. Hogy mi? A keddi matek érettségit hétfőn este? Ez még nekünk sem megy.

Még mindig 22.12 óra: "Nagyon megköszönném" és még mindig ebben a minutumban: "még fizetnék is érte".

Kis hatásszünet. 22.14 óra: "Átküldöd??" Még ugyanebben a percben: "Itt úgy sem látja senki sem,ha átkülditek" és még: "nagyon fontos lenne!". Kezdtünk kicsit feszengeni és már magunkban kerestük a hibát: még ezt sem tudjuk megoldani?

22.15: "Fizetnék is érte" - tényleg nem viccel. És akkor jött a kedvencünk, 22.17: "vagy bármit megtennék amit csak hagytok". Nem éltünk vissza az ajánlattal.

22.19: "fizetek érte", "írd meg,hogy mennyit fizessek érte" - egyszerűen nem adta fel. Aztán egy percre rá megenyhült: "vagy legalább a könnyebb feladatokat küldd át", "nem kell az egészet".

A monológban itt negyedóra szünet következett, már azt hittük kifulladt, de nem. 22.35: "Átkülditek?" Megint hosszabb csend, aztán 23.03: "????"

És az utolsó bejegyzés 23.03-kor: "Miért nem írtok?" Azóta is ezen rágódunk: miért nem írtunk?

Update! Május 5. 13 óra! Mégis átküldjük: Matematika érettségi 2015 feladatok és megoldások

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!