Szeged és környéke

2015.05.08. 20:08

Rácz Tamara lett idén az Egyetem Arca

Szeged - Most, 21 évesen érezte úgy a felsőszentiváni Rácz Tamara, hogy ideje megmérettetnie magát a nagyközönség előtt, és benevezett az Egyetem Arca szépségversenyre. A zsűri végül őt találta a legszebbnek.

A. T. J.

Rácz Tamarát, a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar másodéves gyógypedagógus szakos hallgatóját választották idén az Egyetem Arcának. A 21 éves lány majdnem lemaradt a megmérettetésről, mert tévedésből rossz e-mail címet adott meg, ezért nem tudták időben értesíteni.

– Hétfőn szóltak csak, hogy csütörtökön van a verseny. Nagyon feszült voltam, mert nem volt Szegeden se a ruhám, se a cipőm. Édesanyám busszal küldte utánam otthonról, Felsőszentivánról a cipőmet. Ruhát is nehezen sikerült szereznem – mesélte Tamara.

Rihannával és Beyoncéval lazított a szépségverseny előtt Rácz Tamara, a 2015-ös Egyetem Arca. Fotó: Kuklis István

Rihannával és Beyoncéval lazított a szépségverseny előtt Rácz Tamara, a 2015-ös Egyetem Arca.
Fotó: Kuklis István

Az SZTE és a Hökkentő magazin 2003 óta rendezi meg az Egyetem Arca szépségversenyt. A döntőt csütörtök este tartották a JATE Klubban.
Tamarát kislány kora óta vonzzák a szépségversenyek, a modellkedés. Megnéz minden ezzel kapcsolatos tévéműsort. Most, 21 évesen érezte úgy, itt az ideje, hogy megmutassa és megmérettesse magát a nagyközönség előtt.

– Imádok énekelni, de leginkább csak a zuhany alatt – mondta nevetve. Amikor egyedül maradt kollégiumi szobájában, Rihannát és Beyoncét énekelt a verseny előtt, hogy levezesse a feszültséget.

Egyetem arca - 2015. Fotó: Kuklis István - GALÉRIA


A versenyre Tamarát két barátnője kísérte el. Az eredményhirdetés után buliztak egy órát, majd hazamentek. – Annyira izgatott voltam még akkor is, hogy nem tudtam elaludni. Csodálatos élmény volt – mondta 2015 Egyetem Arca, aki most is, mint minden hétvégén, hazautazott. Azt mondta, annyira családcentrikus, hogy nem bírja ki nélkülük.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!