Szeged és környéke

2015.06.05. 20:51

Délmagyarország Lilla-napot tartottunk a Napfény Parkban - videó, galéria

Szeged - Az elmúlt évek nagy sikerére való tekintettel idén negyedik alkalommal rendeztük meg a Délmagyarország Lilla-napot Szegeden, a Napfény Parkban. Az akciós vásárlás mellett változatos családi programokkal vártuk olvasóinkat szombaton.

Munkatársunktól

A kilátogatókra változatos színpadi programok várták, illetve azzal kapcsolatban is begyűjthettek hasznos tanácsokat, hogyan érdemes készülni a nyaralásra. A jó hangulatot olyan sztárok garantálták, mint Gáspár Laci és Vastag Tamás.

Délmagyarország Lilla-nap a Napfény Parkban
A hihetetlen forrósság miatt a legtöbben a légkondicionált áruház üzleteibe vetették magukat, de azért sokan énekeltek együtt a sztárfellépőkkel is. Gáspár Laci és Vastag Tomi is igyekezett megmozgatni és megénekeltetni a közönséget, a fiatalabb Vastag-fiú még táncra is perdült egyik rajongójával. Egyébként is roppant közvetlenül viselkedett, az első dala után leugrott a színpadról és a közönség soraiban szórakoztatta a nagyérdeműt.

Délmagyarország Lilla-nap a Napfény Parkban. Fotó: Kuklis István (galéria)


Volt továbbá divat-, tánc- és harcművészeti bemutató, és a Tappancs Állatvédő Alapítvány standjánál a felelős állattartásról tudhattak meg többet a leendő gazdik. Erdélyi Noémi egy terápiás kutyával tartott bemutatót: Mazsi, a golden retriver mindenkit elkápráztatott ügyességével. A kutyusról és gazdájáról korábban már mi is írtunk, hogyan segítenek nehéz beszédkésségű vagy éppen mozgássérült gyerekeken. A Phoenix Fitness Fit-Kid, azaz gyermek fitnesz bemutatója is hatalmas sikert aratott, a show szerű elemekkel tarkított betétek igazán látvámyosra sikerültek.

Délmagyarország Lilla-nap a Napfény Parkban. Fotó: Kuklis István (galéria)


A hagyományos művészetek tisztelői sem unatkoztak, hisz az Üllési Fonó Néptáncegyüttes Kárpát-medencei magyar táncokat mutatott be élő népzenével. A táncosok kitettek magukért: szinte végkimerülésig ropták a tikkasztó hőségben, a közönség vastapssal jutalmazta a bemutatójukat.

A rendezvény ideje alatt Breki-gyereksarokkal vártuk a legkisebbeket, illetve kvízjátékokat játszottunk, a nyerteseket pedig sok-sok ajándékkal jutalmaztuk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!