Szeged és környéke

2015.06.29. 19:37

Közvetíti az Arte A varázsfuvolát

Alföldi Róbert szegedi produkciójával, A varázsfuvolával kezdődik hétfőn 19 órakor az idei Armel-operafesztivál Budapesten, a Thália Színházban.

Munkatársunktól

Az Arte-tv online közvetítését bárki elérheti az interneten az alábbi linken.

Papagenóként Szélpál Szilvesztert, Papagena szerepében Gyüdi Esztert láthatja-hallhatja a közönség.

Papagenóként Szélpál Szilvesztert, Papagena szerepében Gyüdi Esztert láthatja-hallhatja a közönség.
Az Éj Királynője szerepét a versenyzőként döntőbe jutott francia koloratúrszoprán, Marlene Assayag énekli. Gyüdi Sándor dirigálásával Sarastro szerepében Jekl Lászlót, Taminóként Hanczár Györgyöt, Paminaként Kovács Évát, Papagenóként Szélpál Szilvesztert hallhatja a közönség. Papagena szerepére Gyüdi Esztert találták a legjobbnak, Monostatost Kiss Tivadar játssza, a további szerepekben Szondi Péter (Fiatal pap), Andrejcsik István (Öreg pap), Somogyvári Tímea Zita, Dobrotka Szilvia és Laczák Boglárka (a három Dáma), valamint Taletovics Milán, Dein Zoltán, Jobbágy Patrik és Szabó Márton mutatkozik be. A produkció díszlet- és jelmeztervezője Tihanyi Ildikó.

A Mozart-operát Plzenben, az Európa kulturális fővárosa 2015 programsorozatban is játssza a Szegedi Nemzeti Színház társulata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!