Szeged és környéke

2015.08.29. 21:42

Gépállatok csatáznak Ásotthalmon

A lóerők szerelmesei népesítették be a hétvégén az ásotthalmi Gárgyán-erdőt, ahol Gépállatok Csatája néven szerveztek országos gyorsasági roncsderbifutamot, quadversenyt, éjszakai ralishow-t, motokrosszversenyt, motoros felvonulást és streetfighter bemutatót. <br><br>

Munkatársunktól

Amikor ott jártunk, szombaton délután négy óra körül a jobb oldalon lévő pályán krosszmotorok mentek körbe-körbe, a bal oldali betoncsíkon pedig a streetfighterek mentek le-föl. Aki volt már streetfighter-show-n, azt nem érhetik különösebb meglepetések. Ennél azért mégis sokkal több volt a műsor: üveghangon pörgő motor, égő gumi és többméteres lángcsóva. Odatették magukat a streetfighteresek, volt minden, ami ilyenkor lenni szokott: egykerekezés, motorozás a jármű nyergében állva és a kormánycsutkán ülve.

 

Gépállatok csatáznak Ásotthalmon. Fotó: Karnok Csaba - GALÉRIA

Van valami tesztoszteronnal teli, férfias abban, amikor ember uralja a gépet. Vasárnap az országos roncsderbifutammal ért véget az ásotthalmi Gépállatok Csatája.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!