Szeged és környéke

2015.10.20. 21:26

Előzetesben a drogdiszkóban elfogott felgyői férfi

Mindszent, Felgyő, Szeged - A Szegedi Járásbíróság elrendelte annak a férfinak az előzetes letartóztatását, akit kábítószer-kereskedelem miatt a hétvégén vett őrizetbe a rendőrség Mindszenten.

Munkatársunktól

Az elfogáskor a felgyői O. L.-nél a rendőrök 12 nejlontasakban 54 gramm kenderszármazékot találtak. Az ügyészi álláspont szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy szombat este egy ismeretlen személytől továbbértékesítési céllal vásárolt 21 csomag marihuánát, amiből még aznap négyet eladott.


Kiderült, hogy a gyanúsított az elmúlt egy évben más személyeknek több alkalommal is értékesített kábítószert. A teljes fogyasztói körét még nem sikerült feltárniuk a rendőröknek, így az elsőfokú bíróság szerint arra lehet következtetni, hogy O. L. szabadlábra kerülése esetén újabb bűncselekményeket követne el. A drogdiszkóban előállított 32 személytől újabb bizonyítékokat várnak.


Az előzetes letartóztatásról szóló végzés nem jogerős, a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!