Szeged és környéke

2015.11.03. 20:33

Csinos masszőrt igazolt az ásotthalmi csapat

Ásotthalom - Vincze Barbara, a fiatal maszszőrnő is az Ásotthalmi TE-t erősíti nyár óta. A focicsapat pedig szárnyal a megyeegyben.

Dombai Tünde

Szárnyal a csapat

– Felfelé mozog a csapat szekere a ranglistán, reméljük, továbbra is szárnyalunk. Barbinak köszönhetően megváltozott a légkör az öltözőben, fontos része lett a csapatnak. A fiúk időben érkeznek, tudják, másfél órával meccs előtt itt van, hogy előkészítse az izmaikat – értékelte a lány és a fiúk összhangját az edző, [namelink name="Kószó László"]. A csapat pedig egyelőre valóban szárnyal, az Ásotthalom jelenleg az előkelő második helyen áll a megyeegyben.
– Az UTC-ből négyen Ásotthalomra igazoltak a nyáron, ez a szegedi kemény mag hívott, hogy annyira hozzám szoktak, megszerettek, én is őket, folytassam velük. Egy évig dolgoztam Szegeden, júliusban váltottam – mondja az ásotthalmi futballcsapat új tagja.

[namelink name="Vincze Barbara"] (25) hétköznap masszázsszalont vezet Szegeden, ahol gyógy-, sportmasszázzsal, csontkovácsolással és kineziotape-pel, vagyis gyógytapaszolással foglalkozik. Hat éve gyúr, sportolóknak segít legszívesebben. Három éve szegődött csapatok mellé, azt számolja, hármat-négyet „elfogyasztott", szinte a megye összes játékosát ismeri. Hogy miért éppen a focistákat választotta? Sosem szerette korábban a focit, mégis náluk kötött ki, mert jó a közösség, családias a hangulat.

– Nem udvarolnak a fiúk, házi nyúlra nem lőnek. Beszólások persze vannak, de pusztán haveri alapon. Az ellenfél drukkerei viszont keményebben fogalmaznak, tudják, hogy a cicára nagyon harapok. A Doktor Szöszi a kedvencem, pedig hol vagyok én a szőkétől – legyint a lány.
 

Csinos masszőrt igazolt az ásotthalmi csapat. Fotó: Frank Yvette (galéria)

Megmutatja a táskáját: a csodatévő víz alapfelszerelés, ha nincs más, az is enyhíti a sérülést. Különben fagyasztósprével enyhíti a fájdalmat. Barbi a barátjával eddig egy csapatban „játszott", a fiú viszont most a nagy rivális Mórahalomban focizik. Sokszor ugratja is, hogy jó lenne, ha veszítenének. Azt meséli, jobban kijön a fiúkkal, mint a lányokkal. Az ősdrukkerek között is kiismeri már magát, hamar felvette a ritmust. Általában a kezdősort készíti fel, bemelegítéskor pedig a sérülteket, cseréket. Meccsen messziről meghallja a szisszenésükről, hogy csak drámáznak a hatás kedvéért, vagy tényleg megsérültek. Párszor őt is fejbe rúgták labdával, akkor a fiúk locsolják fel őt.

Barbi sikere osztatlan a csapatban. – Alkalmi masszőreink voltak korábban, de vele egyiket sem lehet összehasonlítani. Nagyon jó a keze, hasznos a munkája, jobb lett volna, ha korábban is velünk van. Az új igazolások között Barbi a főszám, nem a fiúk. A cél most a dobogó, de bronzérmünk már van, lehetne fényesebb is – viccelődött az ásotthalmi jobbhátvéd, [namelink name="Németh Péter"]. A cserekapus, [namelink name="Vígh Dániel"] nem szeretne a masszőrlány kezei közé kerülni, mert az azt jelentené, hogy lesérült. Azt viszont megjegyezte, a kispadon is repül az idő, ha Barbi ott ül köztük és ricáznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!