Szeged és környéke

2015.11.06. 20:59

Szegeden zenél ma Kenny Garrett

A Baló István Workshop Band nyitja ma este fél nyolckor a Szeged Jazz Days zárónapját.

Munkatársunktól

 Rögtön ez után a Hungarian Jazz Quartet következik Tony Lakatossal, aki bár Németországban él, most mégis hazalátogat, hogy a szegedi közönségnek játsszon. Produkciójukban közreműködik Babos Gyula is. A fesztivál záróprogramja egy igazi csemege lesz a jazz szerelmeseinek, hiszen a Kenny Garrett Quintet érkezik Szegedre az USA-ból, hogy szórakoztassa a nagyérdeműt. Kenny Garrettet (képünkön) a legjobb fekete amerikai altszaxofonosként tartják számon.

Drienyovszki András szervező korábban elmondta, hogy a jegyárak az első alkalom óta változatlanok. Jegyek még kaphatók az IH Rendezvényközpontban, a Belvárosi moziban, a Csermák hangszerüzletben, a Tourinform-irodákban, a Fókusz Líra Könyváruházban, a Délmagyarország ügyfélszolgálati irodáiban Szegeden és vidéken is, az IBUSZ Utazási Irodában, a Vista Utazási Irodában, az OTP Travelnél, az Interticket Fesztivál Jegyirodában. További információkat találhatnak a www.szegedjazzdays.com-on.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!