Szeged és környéke

2015.12.15. 13:49

Tóth szerint a panellakókon vasalják be a veszteséget

Az IKV távhő-üzeltágának veszteségéből 200-250 millió forintot akar behozni a szegedi városvezetés távfűtéses lakásban élőkön - jelentette ki keddi sajtótájékoztatóján Tóth Péter, a Jobbik városi képviselője.

delmagyar.hu

A szegedi pártelnök úgy véli, a 16500 forintos melegvízóra-cserék több mint 7000 forintos munkadíja ezt a „behajtást" szolgálja, máskülönben érthetetlen, miért kér csupán 8900 forintot a vízmű a hidegvíz-órák cseréjéért, amelyeket szintén nyolcévenként kell lecserélni. Hozzátette, Ózdon feleannyiért, Szolnokon pedig teljesen ingyenesen cserélik a melegvíz-órákat.


Tóth szerint nem látható, hogy a polgármester ígéretével szemben kedvezőbb lenne a melegvíz- és fűtésszolgáltatás díja, mint amikor a Szehő nyújtotta ugyanezt. A szegedi pártelnök szerint felvetődik annak a kérdése is, van-e szocialista érintettség a merőóra-beszerzésben. A pénteki közgyűlésre beadott interpellációjukban többek között erre is rákérdeznek – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!