Szeged és környéke

2016.02.16. 09:17

Még a héten jelölhetik orvosukat

Csongrád megye - Egy héttel tovább, azaz február 21-éig lehet jelölni doktorokat az idei Astellas - Az év orvosa díjra.

Munkatársunktól

Vasárnapig fogadják a szervezők azokat a pozitív betegtörténeteket, amelyekkel a kivételes emberségről és elhivatottságról tanúságot tevő orvosokat, valamint a kezelés során megismert osztályok kollektíváit – egy-egy 2015-ös eset bemutatásával – az Astellas-közönségdíjra, illetve a De Châtel Rudolf-emlékdíjra jelölik. Csongrád megyéből eddig 8 orvost jelöltek betegeik.


A február 26-án kezdődő internetes közönségszavazáson Bella Zsolt fül-orr-gégész adjunktus, [namelink name="Dibó György"] neurológus főorvos, [namelink name="Makai Attila"] kardiológus, [namelink name="Pintér Sándor"] traumatológus docens, [namelink name="Simonka Zsolt"] sebész egyetemi tanársegéd, [namelink name="Torday László"] onkológus adjunktus, [namelink name="Facskó Andrea"] szemészprofesszor és [namelink name="Katona Márta"] gyermekgyógyász professzor már biztosan várja majd a szavazatokat. A névsor a héten még bővülhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!