Szeged és környéke

2016.02.01. 08:17

Radnótisok szalagavató bálja a Deákban - óriásgalériával

Idén is a Deák gimnáziumba tartotta szalagavató bálját a Radnóti, szombaton este ugyanúgy telt ház volt, mint az elmúlt években. Ezzel még nem ért véget a szezon, március 19-én lesz a Radnóti Bál a TIK-ben.

K. A.

Kicsit szűkösen fért a bálozó közönség, különösen, ami a táncparkettet illeti, de nagyon jó hangulatban folyt a 2016-os szalagavató bál. Korrekt, rövid beszédek, szépen koreografált és előadott nyitótánc(ok), apa-lánya, anya-fia tánc, majd a vacsora következett.

Radnótis szalagavató a Deákban - 2016 Fotó: Karnok Csaba - GALÉRIA



A bőséges adag meg sem látszott a komoly taps- és hangviharral kísért és elismert osztálytáncokon. Ebbe is mindent beleadtak a végzősök, sikerrel oldották meg azt a feladatot, hogy nincs olyan alkatú diák, aki nem fér be a csapatba. Külső szemmel úgy tűnt, egyetlen osztályból sem hiányzott senki és az osztályfőnökök is szépen beálltak a sorba - persze úgy hogy azért kilógjanak.

 

 

Radnótis szalagavató a Deákban - 2016 Fotó: Karnok Csaba - GALÉRIA


Azt nem mondom, hogy a negyedikesek nagyon várták, hogy a szülők-rokonok „elhúzzanak", mindenesetre egyszer csak elkezdtek kígyózni a sorok a ruhatárak előtt. Nagy tempóban indultak haza a hozzátartozók, akiknek semmi keresnivalójuk nem volt az After Partin. Így aztán ott lazultak a tanárok és a kitartó diákok, de azért röviddel hajnal négy után ez is véget ért.

Radnótis szalagavató a Deákban - 2016 Fotó: Karnok Csaba - GALÉRIA


A szalagavatóval még nem ért véget a Radnóti báli szezonja, ezt a korábbi diákoknak, a szülőknek, az iskolát támogatóknak szervezik. - 2016. március 19-én tartjuk, hagyományteremtő szándékkal, gimnáziumunk alapítványi bálját, a Radnóti Bált. Helyszíne a Szegedi Tudományegyetem Tudományos és Információs Központja (TIK) lesz - tudtuk meg [namelink name="Gál Béla"] igazgatótól. "Örülök, hogy a szülők osztályonként kérnek asztalt a közösség összetartozását erősítve. Mind több hajdani radnótis osztály is jelentkezik asztal(ok) foglalásával, ez a rendezvény a RADNÓTIS közösség találkozója lesz!"


A bál hírével később találkozók jelentkezését is várják a [email protected] e-mail címen, vagy személyesen az iskolában. A Radnóti Bál helyszíne 6722 Szeged, Ady tér 10., a tervezett kezdési időpont: 18:30. Vacsorával egybekötött belépőjegy ára: 8500 forint, de lehetőség van 5000 forintos a támogatójegy vásárlásra is.




 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!