Szeged és környéke

2016.03.19. 16:28

Nyeregben a fiatalok - Galéria

Szombaton délelőtt rendezte meg a Csongrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság - idén immár tizenhatodik alkalommal - a Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa megyei döntőjét.

Munkatársunktól

A 15-19 éves diákok teszteket töltöttek ki, majd gyakorlati tudásukat tehették próbára kerékpáros, segédmotoros kerékpáros és személygépkocsi kategóriában. A verseny helyszíne a Közlekedési Felügyelőség Kereskedő közben lévő tanpályája volt. Vad Róbert, rendőr őrnagy, a bizottság titkára elmondta, a verseny célja a KRESZ-t már ismerő középiskolás diákok részére egy magasabb szintű megmérettetés lehetőségének megteremtése, balesetmentes közlekedésük elősegítése, helyes közlekedési magatartás kialakítása. 


A 25 versenyző közül személygépkocsi kategóriában a csongrádi Sándor Dénes (Bársony István Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium), kismotor kategóriában a szegedi Szilágyi Károly (Deák Ferenc Gimnázuim), kerékpár kategóriában pedig a mindszenti Marton Szabolcs (Hódmezővásárhelyi SZC Pollák Antal Szakképző Iskolája) képviselheti Csongrád megyét az árpilisi országos versenyen Hajdúszoboszlón.

 Nyeregben a fiatalok - Galéria


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!