Szeged és környéke

2016.04.27. 14:35

Ingyenes nyelvtanfolyam diplomamentősöknek

Csongrád megye - E-learning- alapú távoktató felkészítő tanfolyamra jelentkezhet a Diplomamentő program minden olyan résztvevője, aki eddig még nem tudott nyelvvizsgát szerezni, ám a külön kérelemre, decemberi 31-éig meghosszabbítható végső határidő lejártáig számot adna tudásáról.

Munkatársunktól

Az Euro Nyelvvizsga Központ (Euroexam) által kifejlesztett, ingyenesen igénybe vehető Mentőöv tanfolyam azoknak a volt diplomamentős diákoknak adhat jelentős segítséget, akik eddigi próbálkozásaik során a B2-es szintű nyelvvizsgán megközelítették, de nem érték el a küszöböt. A Mentőöv egy online elérhető és teljesen ingyenes tanfolyam, amelyet rugalmas időbeosztással végezhet el a tanuló.


A programot tapasztalt vizsgafelkészítők és vizsgáztatók dolgozták ki, és olyan, egymásra épülő feladatsorokból áll, amelyeknek a megoldása egyenként csupán bő fél órát vesz igénybe. Célszerű tehát naponta egy-egy fél órát intenzíven foglalkozni a nyelvtanulással. A tanfolyamra valamennyi diplomamentős tanuló jelentkezhet, függetlenül attól, hogy korábban melyik vizsgaközpontnál próbálkozott, vagy hogy év vége előtt melyik vizsgán tervezi teljesíteni a feltételeket. A korábbi nyelvvizsga-próbálkozás eredményétől függően három, négy vagy öt hónapos a tanfolyam. Regisztrálni a http://www.euroexam.org oldalon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!