Szeged és környéke

2016.07.21. 11:10

De vajon mit keres a rózsaszín, Barbie-házba illő fotel a buszmegállóban?

Senki nem akar ráülni arra a szép, rózsaszín, Barbie-házba illő fotelre, amit a Csongrádi sugárúton, a Diófa vendéglőnél lévő megállóban látni már néhány napja.

Salánki Zsófia

Először a padok mellett volt a rikító ülőalkalmatosság, majd valaki – talán az esőzések elől – bevitte a megálló fedett részébe.


Amikor tegnap ott jártunk, szorosan a székek mellé volt tolva, mintha csak egy negyedik ülőhely lenne, beleülni azonban senki sem akart. Nemrégiben lomtalanítás volt a környéken, talán egy buliból hazafelé igyekvő, vicces kedvű fiatal vitte a fotelt a trolimegállóba. A lomtalanításnak már nyoma sincs, egy partvisnyél, egy rozzant szék vagy egy törött ablaküveg sincs a környéken, a fotel azonban maradt.


Van, aki meglepődik, van, aki nevet, van olyan is, aki a fejét csóválja. A gyakorlott szemű járókelőnek talán még az is megfordul a fejében, hogy egy alapos takarítással és újrakárpitozással meg lehetne menteni. Lehetne újra rózsaszín, milyen jó lenne a gyerek szobájába. De nem, a fotel csak áll magányosan a megállóban. Pedig egész kényelmesnek tűnik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!