Szeged és környéke
2016.08.23. 12:10
Milyen gyakran eszik halat?
Szeptember első hétvégéjén rendezik meg a tiszai halfesztivált Szegeden, amely már a huszadik a sorban. A halászlé, a halételek szorosan hozzátartoznak a Tisza-parti városhoz.
Hétfői számunkban nagy összeállítást közlünk a halfogyasztásról, bemutatjuk a legrégebbi halászlé recepteket, írunk egy idős halfőzőről. A jubileumi fesztiválon ismét főznek szegedi halászlevet az óriás bográcsban, amihez a paprikát az égből hozza a szegedi boszorkány, a hagymát pedig Makóról hozzák tutajon. Olvasóink véleményét is közöljük, amihez most a segítségüket kérjük! Kérjük, szavazzon!
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre