Szeged és környéke

2016.08.19. 10:10

Súlyokkal várta kollégáit Szabó Győző - színészedzés galériával!

Súlyokat emelt, fekvőtámaszozott tegnap a Napfényfürdő Aquapolis konditermében Molnár Áron, Adorjáni Bálint és Klem Viktor, akiknek Szabó Győző tartott edzést. A színészek a Tévedések vígjátékában állnak színpadra a jövő héten.

S. Zs.

– Imádom Szegedet, karácsony óta ezt a két hetet várom, hiszen olyan fiatal kollégákkal vagyok itt, akikkel barátok lettünk, év közben is összejárunk – mesélte tegnap a Napfényfürdő Aquapolis Megafitness konditermében [namelink name="Szabó Győző"], miközben kipakolta a medicinlabdákat és súlyokat, amelyekkel színészkollégáit várta. Ő és edzőtársai, [namelink name="Molnár Áron"], [namelink name="Adorjáni Bálint"] és [namelink name="Klem Viktor"] is a Tévedések vígjátékában állnak színpadra jövő héten a Dóm téren immár második alkalommal. A színész azt is elárulta, hogy [namelink name="Rezes Judit"] és kisfiuk is elkísérte, akikkel a Forrás Hotelben szállt meg. Szabó Győző azt mondta, gyerekkora óta sportol, de megesik, hogy felszalad néhány kiló.


– Győző brutális edző. Olyan izomlázam van a tegnapi edzéstől, hogy kibírhatatlan – nevetett Molnár Áron, aki próbáról sietett a konditerembe. Azt mondja, hetente négyszer jár edzeni, ha ideje engedi.

 

Szabó Győző játszótársainak tartott edzést. Fotó: Kuklis István (galéria)


– Tavaly kezdtünk együtt sportolni, amikor ugyanígy a Tévedések vígjátékával jártunk itt. Jól érezzük magunkat Szegeden, szeretjük az éttermeket, a sörözőket, de a lelkiismeretünk nem engedi, hogy edzés nélkül múljon el ez a két hét – fogalmazott [namelink name="Klem Viktor"],


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!