Szeged és környéke

2016.08.02. 11:40

Szeged a fotelek városa

Most a Rózsa utcai megállóban szeretett volna valaki több ülőhelyet biztosítani a várakozóknak.

Salánki Zsófia

 - A világ minden kincséért sem ülnénk bele - mondta szinte egyszerre az a három nyugdíjas, aki tegnap a Rózsa utcai megállóban várta a trolibuszt. Ők a padon ültek, mellettük pedig üresen árválkodott egy kékeszöld huzatú, kissé ütött-kopott fotel. Ez a városban spontán módon felbukkanó ülőhelyek újabb darabja.


Nemrégiben megírtuk, hogy egy rózsaszín, Barbie-házba illő fotelt tett valaki a Diófa vendéglő megállójába, pont úgy, mintha egy negyedik ülőhely lenne.


Most a Rózsa utcai megállóban szeretett volna valaki több ülőhelyet biztosítani a várakozóknak. A szocreál stílusvilágot idéző karosszék egyik lába hiányzott, talán ez is okozta, hogy senki nem merte benne kényelembe helyezni magát, kivéve a vállalkozó szellemű Leventét, aki azt mondta, szívesen belehuppan egy fotó kedvéért. Hangsúlyozta: azért haza nem vinné. Az ósdi karosszék párja kicsit arrébb, egy fa alatt pihent, annak is hiányzott egy lába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!