Szeged és környéke

2016.08.29. 09:58

Tüntetnek az új igazgató miatt a Deák gimnázium diákjai

Kiállás a Deákért címmel szerveznek demonstrációt kedd délután 17 órára az iskola tanulói. Az ellen tiltakoznak, hogy olyan igazgatót neveztek ki a fejük fölé, akit jelöltként a tantestület a legkevésbé támogatott.

Munkatársunktól

Mint arról lapunkban többször beszámoltunk, az iskola vezetésére hárman adták be tavasszal pályázatunkat: az akkor még ezt a posztot betöltő [namelink name="Kis Gábor"] intézményvezető, [namelink name="Gáspár Róbert"] angoltanár, illetve [namelink name="Faragó Klára"], a Kisteleki Tankerület igazgatója. A pályázatot eredménytelennek hirdették ki – Faragó Klárának pedig egyéves megbízást adtak.


Az eseménnyel kapcsolatban a szervezők úgy fogalmaznak a Facebookon: „Szeretnénk kifejezni, hogy a tanáraink véleménye fontos számunkra, ezért hívunk minden deákos diákot, tanárt, hozzátartozót a szolidaritás kockás szalagjainak kitűzésére a Deák lépcsősorához."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!