Szeged és környéke

2017.05.13. 14:44

Újra lesz könyvesbolt az Árkádban

Szeged - ˝Országszerte nyolc vadonatúj Libri Könyvesbolttal várjuk az olvasás szerelmeseit˝ - olvasható a Libri honlapján.

Munkatársunktól

Az egyik az Árkád Szeged Bevásárlóközpontban nyílik hamarosan a március elején váratlanul bezárt Alexandra könyvesbolt helyén.


Mint megírtuk, március elején robbant a hír, hogy a Rainbow Üzletlánc Kft. által üzemeltetett 56 Alexandra könyvesboltból 27 technikai okok miatt március 1-jétől zárva tart. A cégcsoporthoz tartozó Könyvbazár Kft. hárommilliárd forint adósságot halmozott fel. Bezárt mindhárom szegedi Alexandra és a hódmezővásárhelyi üzlet is (2017. március 3.: Lehúzták a rolót az Alexandra könyvesboltokban).


A négyből kettő már megmenekült, helyükön Líra-Móra könyvesbolt néven nyílt új üzlet áprilisban: a Szabadkai úti Napfény Parkban és a vásárhelyi Tesco üzletsorán (2017. április 18.: Négyből két könyvesbolt megmenekült). A negyedik, a Kárász utcai üzlethelyiség még mindig üresen áll.


Arról egyelőre nincs hivatalos információ, mikor nyílik az új könyvesbolt az Árkádban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!