Szeged és környéke

2017.06.14. 08:44

Néhány felhő lehet az égen, de lehűlésre ne számítsunk - a reggeli mellé pedig olvasgassa a tegnap legfontosabb híreit

Szerdán változóan felhős időre, többfelé megélénkülő, erős lökésekkel járó északnyugati szélre van kilátás. Viszont marad a 30 fok és valószínűleg napozni is lehet majd.

Jelentéktelen csapadék csak a Dunántúl déli határa mentén fordulhat elő a hajnali, reggeli órákban. Eleinte 11-17 fokot mérhetünk Szegeden, majd délután 24-29 fokig melegszik a levegő. Fronthatás nem várható, hogy további jó hírekkel szolgáljunk a frontokra érzékenyek számára

Hajónapló 2017.06.13 - Eseménydús tegnapi napunk volt


Sándorfalván a kora reggeli órákban lecsapott a TEK és el is fogtak két személyt. Erről részletesen olvashat TEK-es akció Sándorfalván: két férfit vittek el a kommandósok című cikkünkben. Délután kiderült, hogy az ELI lézerközpont eredményeit hasznosító startup vállalkozásokat és már sikeres cégeket várják Szegedre. És ne feledkezzünk meg arról, hogy az iskola végével beköszönt a diákmunka szezon. Igyekeztünk segítséget nyújtani abban, hogy a tanulóknak mire érdemes odafigyelniük, ha munkával töltenék a nyarat.


Hódmezővásárhely kerékpáros turisztikai központtá lépne elő és ehhez fejlesztik a kerékpárút hálózatukat. És újságírónk annak is utána járt, hogy mennyire könnyű vagy éppen nehéz eltévedni Mártélyon. Makón Halász Mihály háza előtti részt használják parkolónak az autósok. Kiderült, hogy hamarosan ezt rendezett környezetben tehetik; rendes parkolót alakítanak ki a számukra. Csongrádon pedig a pár hete elkészült 451-es főutat ismét bontani kezdték.


Kellemes napot kívánunk minden kedves olvasónknak és a legfrissebb helyi hírekért továbbra is kattintsanak a delmagyar.hu-ra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!