Szeged és környéke

2017.09.06. 22:25

Kevés algyőit érdekelt a választási fórum: a 26 képviselőjelöltből is csak 10 jelent meg

A nyolc képviselői helyre, ahogy írtuk, 26-an pályáznak, de a jelöltek közül is csak tízen vettek részt a tegnapi bemutatkozáson.

Munkatársunktól

Alig több mint negyven algyőit érdekelt szerda este a faluházban tartott választási fórum, amin a helyi időközi választáson induló képviselőjelöltek mondhatták el programjukat. A nyolc képviselői helyre, ahogy írtuk, 26-an pályáznak, de a jelöltek közül is csak tízen vettek részt a tegnapi bemutatkozáson.

Kevés algyőit érdekelt a választási fórum. Fotó: Karnok Csaba - GALÉRIA


Ahogy korábban megírtuk, a nagyközség vezetői posztjáért négyen mérettetik meg magukat: a független Molnár Áron jelenlegi polgármester, Roczkó András szintén független algyői gyógyszerész, aki Molnár ellentáborába tartozott az előző ciklusban, valamint a Munkáspárt képviseletében a szegedi Budai László, illetve a Magyar Környezetvédők Pártjának színeiben a vásárhelyi Barna Zoltán. 26 ember akar képviselő lenni a 2014-ben induló 27-tel szemben. A listán az előzőhöz képest 16 új név szerepel, tízen újfent megmérettetik magukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!