Délmagyar logó

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 13°C | 23°C Még több cikk.

100 ezer forint a nyomravezetőnek

Szeged – 100 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője annak, aki segít kézrekeríteni a Zárda utcai rablás elkövetőjét.
Október 24-én az esti órákban eddig ismeretlen tettes bement a szegedi Zárda utcában lévő hírlapboltba, ahol egy késsel térdre kényszerítette az eladót, majd a kasszából kivette a készpénzt és elmenekült. A támadó személyleírása: kb. 20-25 éves, fehér bőrű férfi, vékony testalkatú, kb. 180 cm magas, szemei sötétbarnák, arcszőrzete nincs. Bal felső fogsorából az egyes és kettes fog hiányzik.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányág vezetője százezer forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető közvetlenül azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

Kérjük, hogy aki a bűncselekményekkel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a Szegedi Rendőrkapitányság 107-es vagy 112-es segélyhívószámát, vagy jelentkezzen bármelyik rendőrnél.

Olvasóink írták

 • 6. Zuperman 2011. október 30. 08:28
  „szpirigonzálesz!

  Nem nagyon lehetsz szegedi, mert a Zárda utcai újságos az épület Glattfelder felőli oldalon van.”
 • 5. gabikáska 2011. október 29. 14:59
  „működtetni kéne a biztonsági kamerát a boltban-mert van.kettő is-de akkor talán más is látszana...”
 • 4. info 2011. október 28. 23:14
  „A nyomok kihűltek?-tekila007-tekila007, lesz olyan, - gondolom”
 • 3. tekila007 2011. október 28. 22:24
  „Lehet, hogy nem jött le, de nem szemtanút keresnek a rendőrök, hanem olyat, aki száz rontyért feldobja.”
 • 2. miszter 2011. október 28. 21:39
  „Valóban történt rablás. Ismeretlen tettes ellen folyik a nyomozás, a felderítés érdekeire való tekintettel többet nem tudunk mondani - közölte Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Ezt írták csütörtökön. A rablás hétfőn volt. Ha az okos rendőrök előbb adták volna ki a sajtónak a személyleírást, talán előrébb vannak. Ez a forró nyom? Öt nappal a rablás után kérik, hogy segítsenek a szemtanúk!!! Bénák!!!!”
 • 1. szpirigonzálesz 2011. október 28. 19:00
  „Nagyon hasonló eset történt a napokban a Glattfelder téren is.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Korom Eszter: A tánc az életem - Baks üdvöskéje világbajnokságon szerepelt

Hobbiból életformává vált a tánc a baksi Korom Eszter számára. A 14 éves lány partnerével, Borda Ádámmal sorra nyeri a táncversenyeket. Tovább olvasom