Délmagyar logó

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 1°C | 11°C Még több cikk.

10 éves a jótékony mórahalmi nőegylet

Mórahalom - A polgármester ötlete nyomán alakult egy évtizede Mórahalmon a csupa nőből álló jótékonysági egyesület, a Bonitas.
– A legszebb élményeink minden évben karácsonykor születnek. A sok gyermek, akiknek örömet tudunk szerezni, mindennél fontosabbak – mondta Fehér Éva, a Bonitas egyik tagja.

A mórahalmi nőegyletként ismert egyesület múlt héten ünnepelte 10. születésnapját. A 14 főből álló csapat kizárólag jótékonykodással foglalkozik, gyermekeknek segítenek.

Hölgykoszorú. A Bonitas magyaros ruhában és Nógrádi Zoltán az 5 éves születésnapi bálon. Fotó: DM/DV
Hölgykoszorú. A Bonitas magyaros ruhában és Nógrádi Zoltán az 5 éves születésnapi bálon. Fotó: DM/DV


– Fő célkitűzésünk, hogy a rászoruló, tanyán élő gyermekeket támogassuk. A tehetséges fiatalokat is igyekszünk felkarolni – mesélte Fehér Éva, aki a város társadalmi alpolgármesterének címét is viseli.

Hozzátette, nyitott szemmel figyelik a gyerekeket, a Johannita Segítő Szolgálattal és az önkormányzattal szorosan együttműködve próbálnak mindent megtenni értük. Tagjaik között orvos, gyógyszerész, pedagógus és mezőgazdasági munkás is van.     

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Négy napig feküdt magatehetetlenül a 89 éves Erzsike néni

Közel négy napig feküdt a padlón magatehetetlenül a 89 éves szőregi Erzsike néni. Az egyedül élő asszonyt a rendőrök mentették meg. Tovább olvasom