Délmagyar logó

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -1°C | 11°C Még több cikk.

10 évvel fiatalabb szegedi labdarúgó Dukai Regina barátja

A modell-énekesnő egy fiatal Fradi-játékosra, a szegedi származású Batik Bencére vetette ki a hálóját, akivel hónapok óta együtt vannak.
Hat évvel ezelőtt Fe­czesin Róberttel szerettek egymásba, kapcsolatuk 2014. második felében ért véget. Azóta csak pletykák keringenek arról, ki lehet az új választottja.

– Azt nem tudjuk, hol és hogyan ismerte meg Bencét, de tény, régóta szemet vetett rá. Bence még együtt volt a korábbi barátnőjével, amikor a modell már szimpatizálhatott a sráccal. Miután szakítottak, szabad lett a pálya, és úgy tűnik, egymásra is találtak – mondta a Borsnak egy, a párt jól ismerős forrás.

– Bence egyébként súlyos sérülése után otthonában lábadozik abban a lakóparkban, ahol több Fradi-játékos is él. Regina ott már nem csak nála mindennapos vendég, hanem a többi „focistafeleséggel" is nagyon jó kapcsolatot ápol - tette hozzá.

Tény, a fiú alig huszonkét éves, Regina pedig egy kerek tízessel jár előrébb, de a jelek szerint ez a szerelmükben nem lehet akadály. A Bors megkeresését nem kommentálta, Dukai Reginát pedig nem érte el a lap.
 
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A bevásárlókocsi még mindig a legjobb betegszállító

A bevásárlókocsi még mindig a legjobb betegszállító
Egy éve gyűjtés indult, hogy a szegedi klinikákon lecserélhessék a 18 éve betegszállításra használt fém bevásárlókocsikat. Tovább olvasom