Délmagyar logó

2017. 12. 12. kedd - Gabriella 7°C | 15°C Még több cikk.

10 koszovói hatzársértőt fogtak

Szeged - Ma éjfél után nem sokkal 5 koszovóit, valamint a kora reggeli órákban a helyi lakosság segítségével ugyancsak 5 koszovói állampolgárt fogtak a szegedi határrendészek.
Az első határsértő csoporttal nem volt egyszerű dolguk a járőröknek, mivel amint a határsértők észlelték közeledésüket - kihasználva a sötétséget - rögtön szétszaladtak.

A jó terepismeretnek, valamint a kiváló tájékozódási képességüknek köszönhetően 15 perces „kergetőzést" után Röszke külterületen elfogták a 4 felnőttből és egy gyermekből álló csoportot.

A második csoportra a mórahalmi tanyákban lett figyelmes egy helyi lakos hajnali 3 óra után. Rögtön értesítette a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség ügyletét, aki intézkedett a személyek felkutatására, igazoltatására. A kérdéses terep sikeres zárása, kutatása eredményeképpen 6 óra előtt tíz perccel elfogták a 2 felnőttből és 3 gyermekből álló csoport.

A koszovói személyek a jobb megélhetés reményében lépték át illegálisan az államhatárt. A külföldiek ügyében a CSMRFK Idegenrendészeti Osztálya idegenrendészeti eljárás keretében jár el - tájékoztatta a delmagyar.hu-t Pál János a CSMRFK sajtószóvivője.

Olvasóink írták

 • 3. Gazficko 2009. június 10. 18:11
  „Látom még mindig nem javitották ki a hibát.

  SZÁNALMAS.”
 • 2. ukk-mukk-fuck 2009. június 09. 15:18
  „"A második csoportra a mórahalmi tanyákban lett figyelmes egy helyi lakos hajnali 3 óra után. Rögtön értesítette a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség ügylet..."

  mindig tudtam, hogy besúgó nép ez a magyar.”
 • 1. Gazficko 2009. június 09. 13:57
  „DM meg kellene tanulni helyesen írni.

  Hatzársértőt helyesen HATÁRSÉRTŐT”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Minden szegedinek van kedvenc szökőkútja

Szeged - A Széchenyi téri árnyas, a Glattfelder téri hideg és tiszta, a Dugonics téri zenél – úgy tűnik, Szegeden mindegyik szökőkutat lehet szeretni valamiért. Tovább olvasom