Délmagyar logó

2016. 09. 26. hétfő - Jusztina 10°C | 20°C

11 díjat hoztak el a GTK-sok az OTDK-ról

Gödöllő - A napokban rendezték meg a 30. Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDK) közgazdaságtudományi szekcióját Gödöllőn.
A megmérettetésen kiváló eredményeket értek el a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának hallgatói: a 15 beadott dolgozatból 11 díjazott lett – ez országosan kiemelkedő teljesítmény. Az intézményi rangsorban a harmadik helyezést érte el az SZTE GTK. A szegedi hallgatók eredménye: első helyezett lett Berki Viktor, Köteles Kitti és Vincze Nikolett Noémi, valamint Mező Júlia Veronika, Palásti Luca. Második helyen végzett Czékus Ábel, Kertmegi Norbert és Schulz Gábor. Harmadik lett Bagi Noémi, Dancsik Bálint, Kazár Klára és Lupsea Éva. A KPMG könyvvizsgáló cég, a Közigazgatási Minisztérium, valamint a HVG Kiadó különdíját kapta még Mező Júlia Veronika, Palásti Luca és Schulz Gábor.

Olvasóink írták

 • 3. szakasz 2011. április 23. 14:12
  „meg, mert a gtk az istenkirály :D”
 • 2. macs 2011. április 22. 09:57
  „Szeti,
  mert nagyon jó a merketingjük!”
 • 1. szeti 2011. április 21. 23:21
  „Nagyon örülök, de miért csak a GTK került fel? Protekció? Más karok, szakok is rendkívül sok eredményt hoztak az SZTE-nek!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Életet lehelnek végre a Móra park kútjába

30 millióból 320 hektárnyi teret, parkot takarítanak ki május 1-jére a környezetgazdák. 140 ezer virágot ültettek. Megnyitják a szökőkutak egy részét is. Tovább olvasom