Délmagyar logó

2017. 01. 25. szerda - Pál -4°C | 1°C Még több cikk.

150 ezer forintot kap a downos Adrián

Szeged, Sándorfalva - Lezárult a jótékonysági licit, olvasónk 50 ezer forintot ajánlott azért a kézilabdáért, amelyet Pick Szeged-játékosok dedikáltak 2011-ben. A Lapcom Média Alapítvány által megtoldott összeget a sándorfalvi Répás család kapja.
Répás Tiborék kisfia, az ötéves Adrián Down-szindrómával él, a családnak azonban nincs pénze beteg gyermekük fejlesztésére. Ezért az árverésen felajánlott 50 ezer forinton túl a Lapcom Média Alapítvány 100 ezer forintos gyorssegélyt ad a családnak.

A családfő részmunkaidőben dolgozik, devizahitelük van, ezért havi bevételük nem elég kisfiuk rendszeres fejlesztésére: a speciális gyakorlatok és a gyógytorna több ezer forintba kerül óránként.

Az adományt a beteg kisfiú fejlesztésére költik. Fotó: Schmidt Andrea
Az adományt a beteg kisfiú fejlesztésére költik. Fotó: Schmidt Andrea

– Hálásak vagyunk a felajánlásokért, nagyon köszönjük – mondta Répás Tibor, Adrián édesapja. A családfő azt is elmondta: más gyermekeknek is szeretnének segíteni a fejlesztésben, mert mint fogalmazott, minél több megfelelő szakembert tudnak bevonni, annál több gyermek élhetne önálló, de legalábbis kis segítséggel teljes életet felnőttkorára. Répásék később egy alapítványt is létrehoznának a hasonló sorsú gyermekekért.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cserkésztáborrá vált a Dóm tér

Igazi cserkésztáborrá változott a szegedi Dóm tér szombaton: volt közös főzőcske, íjászat,… Tovább olvasom