Délmagyar logó

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 13°C | 22°C Még több cikk.

17 éves lányt akart megerőszakolni

Elfogták azt a férfit, aki egy 17 éves lányt akart megerőszakolni a Szőreg és Újszentiván közötti vasúti átjárónál.
A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába szeptember 21-én 22 óra 20 perckor érkezett bejelentés arról, hogy valaki meg akart erőszakolni egy nőt. A helyszínre irányított járőröknek a 17 éves sértett elmondta, hogy hazafelé tartott, amikor a Szeged-Szőreg és Újszentiván közötti vasúti átjárónál egy férfi megtámadta. Az árokba lökte, nadrágját és alsóneműjét lehúzva közösülni akart vele. A támadó végül a sértett ellenállása miatt felhagyott az erőszakkal, magához vette a lány telefonját és elmenekült a helyszínről.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói a bejelentést követően adatgyűjtésbe kezdtek, melynek eredményeként szeptember 22-én 13 óra 30 perckor Újszentivánon elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A házkutatás során a lány telefonját lefoglalták a nyomozók.

A 28 éves férfit a rendőrök kifosztás bűntette és szexuális erőszak bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették és előterjesztést tesznek az ügyészség felé az előzetes letartóztatásának indítványozására.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gáz nélkül 10 gyerekkel

Az ingatlankezelőtől várják a megoldást, egyelőre hiába - és rettegnek a téltől. Tovább olvasom