Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 26°C Még több cikk.

18 éves fiút gázolt halálra a Torontál IC

Kiskundorozsma előtt történt a baleset - 2 órán keresztül állt a vasúti forgalom Szeged és Cegléd között.
13:10 Újra megindult a forgalom, késések azonban még lehetnek.

12:20 Nemcsak a vonatkísérők és a szerelvény utasai, a helyszínen tartózkodó vasútbiztonsági szakemberek is értetlenül állnak a 18 éves fiú halála előtt. Információnk szerint az áldozat bevárta a szerelvényt, majd az utolsó pillanatban lépett elé.

Dorozsmánál gázolt az IC. Fotó: Segesvári Csaba (képgaléria)

12:10
A 18 éves fiú feltehetően az iskola után mehetett ki a vasúti pályához, erre utalnak a vonat által széthordott tankönyvek, füzetek. Az egyik vagon mellett tudósítónk látta az áldozat összetört iPhone-ját, a szerelvény alatt maradt kabátját. A vonat hiába fékezett, a gázolást már nem tudta elkerülni, a szerelvény utolsó kocsija is túlment 150 méterrel a fiún.

12:01
A gázolás az M43-as sztráda felüljárójától nem messze történt, a szegedi ipari park közvetlen szomszédságában. A helyszínen tartózkodik több mentőautó és a rendőrség is kint van már. A gázoló vonat a 722-es számú Torontál InterCity volt.

Dorozsmánál gázolt az IC. Fotó: Segesvári Csaba (képgaléria)

Korábban írtuk:


Lelki elsősegély Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van,
hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!
Gázolás miatt akár félórás késésekre is készülni kell a Budapest-Cegléd-Szeged vasútvonalon - közölte a Mávinform csütörtökön az MTI-vel.

A közlemény szerint 11 órakor a Budapest-Nyugati pályaudvarról Szegedre tartó Torontál InterCity Kiskundorozsma előtt - még a nyílt pályán - elgázolt egy embert. Az utasokat Szeged és Szatymaz között vonatpótló buszok szállítják.

A baleseti helyszínelés és a hatósági intézkedések miatt ezen a szakaszon - várhatóan két órán át - szünetel a vonatközlekedés. A Budapest-Cegléd-Szeged vasútvonalon ugyanakkor 20-30 perces késések is várhatóak - írta a Mávinform.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szomszédoké a holtszezon

Szinte egész Szerbia szabadságon van: tegnap kezdődött el a 3 napos pravoszláv karácsony a szomszédban. Tovább olvasom