Délmagyar logó

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -3°C | 5°C Még több cikk.

2011 az érzelmi egyensúly és a belső harmónia éve a számmisztika szerint

Szeged - 2011 a befelé fordulás, az őszinte kommunikáció és a diplomácia éve a számmisztika szerint. Ajánlott kerülni a szélsőségeket, s a belső harmóniára kell törekedni.
2011 speciális év lesz a számmisztika szerint. A 2-es és a 11-es ugyanis ugyanazzal az energiával rendelkezik, csakhogy a 11-es egy síkkal magasabban áll, magasabb oktánszámú a rezgése (amit mi úgy fordítottunk le magunknak, hogy erősebb – a szerk.). S ha továbbmegyünk, a számmisztika szerint a 2011-es év száma a 4-es, mert a számjegyek összege 4.

Nos, lássuk mindez értelmezését

A 2-es szám arra hívja fel a figyelmet, hogy az érzelmi téren vannak feladatai az embereknek. Vagyis ebben az évben fontosabbá válik a belső világ, a befelé fordulás, illetve az őszinte kommunikáció, a diplomácia - magyarázta Marton Gabriella , a számmisztikával is foglalkozó jósnő, akit a szegediek Luciaként is ismerhetnek. Uralkodni kell az érzelmeinken.

Amint már írtuk, a 2-eshez hasonló a jelentése a 11-esnek is, illetve a kettő erősíti egymást. Legyünk tehát résen, mert 2011 próbára teszi a türelmünket, érzelmi téren a külső káosz helyett a belső egyensúlyra figyeljünk, s erre törekedjünk. Mindennek a tükrében: a 4-es szám is arra hívja fel a figyelmet, hogy el kell érni az érzelmi stabilitást, mert ezen a téren leszünk a legnagyobb próbára téve idén.

Azoknak, akik kevésbé tudatosak, nem figyelnek magukra, illetve arra, hogy uralkodjanak az érzelmeiken – akik nem foglalkoznak a belső egyensúllyal –, kevésbé eredményes lehet 2011.


Ha globálisan nézzük a számok jelentését: 2011 próbára tesz bennünket abban, hogy hogyan tudjuk a szélsőségeket kezelni. Egyénileg és általában a világra vonatkozóan is igaz, hogy kevesebb erőszakkal és több diplomáciával kell az egyensúlyra törekedni. Nem a külső harcokra, hanem a belső harmóniára kell koncentrálni.

Olvasóink írták

 • 6. szerencse 2011. január 06. 09:17
  „Ember legyen a talpán az,aki ilyen feltételekkel meg tudja teremteni a harmóniát, a békét,meditálhat reggeltől estig.”
 • 5. allegro 2011. január 05. 01:04
  „"ebben az évben fontosabbá válik a belső világ, a befelé fordulás, illetve az őszinte kommunikáció, a diplomácia"

  az őszinte kommunikáció és a diplomácia nem mindig vág egybe.
  Bár lehetséges, úgy, hogy meg is mondom meg nem is a másik szemébe az "igazságot". Persze ezt csak akkor tudhatjuk, ha nincsenek sötét foltjaink, ha valóban elvégeztük a befelé fordulást (már korábban is). De mivel sosem tudhatjuk a teljes igazságot, a másikét különösen, ezért van szükség a diplomáciára.
  A diplomácia pedig nem más, mint érdekérvényestés. Kinek megy jobban...”
 • 4. rozator 2011. január 04. 17:30
  „KOVÁCS KRISZTA: Nem tudom ön mennyit fizetett ezért a "jóslat"ért, de ez a Luca állítólag nem egy olcsójános? Azt elfelejtette kifejteni, Ön mennyire hisz ennek a szarnak a valóságtartalmában? Vagy ez itt az ingyenreklám helye?”
 • 3. dodó 2011. január 04. 16:01
  „A legenyhébb kifejezéssel élve is minimum értelmi fogyatékos aki elhiszi ezt a számmisztikás baromságot.”
 • 2. jozko 2011. január 04. 15:16
  „A befelé fordulás az ugye nem hátra arc?

  Viszont a fordulás az mégicsak elfordulás.
  Arról nem szól a misztikus jólat, hogy jobbra-e vagy balra?”
 • 1. papsajt 2011. január 04. 08:25
  „én már el is kezdtem befordulni!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kamionok libasorban

A személyautóknak csökken, a teherautóknak várhatóan nő a menetidejük a január elsején életbe lépett KRESZ-módosítás következtében. Tovább olvasom