Délmagyar logó

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 13°C | 23°C Még több cikk.

2014 legjobb együttese a szegedi Tha Shudras

Amikor a mentorházból továbbjutottak, a Tha Shudras tagjai azt mondták, vicces lenne, ha az űrlények a TOP 5-be kerülnének. Szombat este a szegedi fiúk ezt megcsinálták, és már csak egy adás választja el őket a végső döntőtől.
A legjobb ötbe kerülni – csupán elérhetetlen vágyként nevezte meg ezt a Tha Shudras, amikor október közepén az X-Faktor élő showműsorába jutott. Az elmúlt két adásban a szegedi fiúk már mindig ott álltak a párbajon, így a mostani adásra már úgy készültek, mintha ez lenne a búcsújuk – a sors fura fintoraként éppen a cél előtt. De ezúttal nem csak a mentorok, a nézők is melléjük álltak.

A swinges blokkra a Shudras a Stayin alive című számmal készült, Trap Kapitány csokornyakkendőben és frakkban énekelt. Szikora Róbert szerint a produkcióban minden benne volt: Sinatra Armstong és a humor is. G szerint vicces volt, Alföldi Róbert szerint pedig megmutatták, mit gondolnak a zenéről. Trap kapitány az értékelések után megjegyezte, többször jártak már úgy, hogy a mentorok dicsérete ellenére párbajozniuk kellett, ezért csak bízni tudnak benne, hogy ezúttal a nézők is hasonlóan látták produkciójukat.

Tha Shudras
Tha Shudras

Tóth Andival közös duettjüket – ami a kirobbanó energiák találkozása volt - szintén csak dicsérni tudták a mentorok. Alföldi Róbert úgy fogalmazott: két nagyon erős személyiség összeadódott, és fegyelmezettebbek voltak, mint külön-külön. Little G már most lefoglalt jegyet a koncertjükre, Tóth Gabi pedig azt dicsérte, hogy tisztelettudóak voltak egymással.

Két párbajos adás után a Tha Shudrasnak ezúttal nem kellett ott állnia a végső döntésnél, a Spoon és Benji vívták meg a továbbjutásért a harcot. A Spoon kiesett, a szegedi srácok pedig teljesítették, amiről a műsorfolyam elején úgy tartották, „vicces lenne", ha bekövetkezne: bejutottak a top 5-be, egyúttal ők lettek 2014 legjobb csapata. Sőt: már csak egyetlen hétvége választja el őket attól, hogy ott legyenek a végső döntőben.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mikulások kocsin és futva - küldjön fotót!

Tápén kocsival közlekedett a Mikulás, máshol meg szaladt belőle kicsi és nagy. Ha rénszarvassal találkozott, küldjön fotót - de Mikulás és krampusz is jöhet! Tovább olvasom