Délmagyar logó

2017. 12. 12. kedd - Gabriella 7°C | 16°C Még több cikk.

250 millióért eladó a tiszai luxus szórakozóhely

Szeged - Négy év után megválik tulajdonosa a Tisza River Cafe Club nevű úszóháztól. A 851 négyzetméteres luxusingatlant 250 millió forintért hirdeti az ingatlaniroda – komoly kérője eddig nem volt a szórakozóhelynek. A tulajdonos külföldre költözik, ezért adja el, de nem hajtja a tatár.

Kétszázötven millió forintért kínálja eladásra a tulajdonos által megbízott Városi Ingatlaniroda a Tisza River Cafe Clubot. A fekete színű úszóház 2010. április 22-én nyitotta meg kapuit a szórakozni vágyók előtt.

– Teljesen reális ár a 250 millió forint – közölte Barna József. A Városi Ingatlaniroda vezetője elmondta: aki most a Tisza River Cafe Club felszereltségével és nagyságával rendelkező létesítményt szeretne felépíteni a Tiszán, annak nagyjából 325 millió forintjába kerülne a beruházás. – Az ingatlanirodák közül mi vagyunk a kizárólagos értékesítők, három-négy hónapja áruljuk az úszóházat. Már megmozgattam azokat a kapcsolataimat, akikről feltételeztem, hogy érdekelné őket egy ilyen lehetőség, de egyelőre komoly érdeklődő még nem akadt a Tisza River iránt. Biztos vagyok benne, hogy el fog kelni, csak idő kérdése, hogy mikor jön egy olyan befektető, aki fantáziát lát egy ilyen úszóházban. A tulajdonos nem az ingatlan bármilyen hibája vagy a rossz bevétel miatt akar megválni az úszóháztól, csak más tervei vannak az életben.

250 millióért eladó a tiszai luxus szórakozóhely. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)

Ezért nem is égetően sürgős a szórakozóhely eladása, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy május 1-jén hivatalosan is kinyit az úszóház, ami az eddig megszokott programokkal várja a vendégeket – mondta Barna József.

Az úszóház számokban

A Tisza River Cafe kikötő is, nemzetközi engedéllyel rendelkezik, a férőhelyek száma 22–30. Teljes területe 851 négyzetméter, kifogástalanul berendezett és felszerelt, rengeteg extrával, prémium minőségű anyagok felhasználásával. Az éttermen, konyhán, első és hátsó teraszokon túl található benne egy iroda, valamint egy 3 szobás lakás is 75 négyzetméteres terasszal.


A Tisza River Cafe Clubban ottjártunkkor éppen takarítottak a szerda este kezdődött és csütörtök hajnalban végződött buli után. Megtudtuk, hogy egyetemista partikat, örökrocker-bulikat a hivatalos nyitás előtt is többször tartottak az úszóházon az elmúlt hetekben, most hétvégén szintén bulit rendeznek itt. Azt is elmondták, hogy az egyetemista bulikon rendre 250 vendég szórakozott az úszóházon, aminek maximum befogadóképessége 280 fő.

Horváth Károly Ernő, alias Táncos Karcsi eddig több örökrocker-bulit rendezett már a Tisza Riverben. – Szeged legszebb bulihelye ezzel a panorámával, legutóbb most szombaton tartottunk itt egy bulit. Sajnálom, hogy eladósorba került, de májusban azért még kinyit. Élő zenét játszani ilyen szép helyen nem lehet máshol a városban. Mi is úgy kerültünk oda, hogy a tulajdonos szereti az élő zenét. Ha ilyen formában megszűnne az úszóház, hiányozna – mondta.

A Tisza River Cafe Club tulajdonosa azt mondta lapunknak, hogy családi okok miatt külföldre kell költöznie, ahol mindent elölről kezd majd. – Nem volt veszteséges a szórakozóhely, de azt hozta az élet, hogy meg kell váljak tőle. Azt viszont nagyon szeretném, ha az új tulajdonos ebben a formában és profilban tartaná meg az úszóházat, hiszen nagyon sok pénzt költöttem rá: azt akartam, hogy a Tisza és a város ékessége legyen. Kicsit csalódott vagyok, hogy be kell fejeznem. Tudom, hogy nem lesz könnyű rá vevőt találni, de szerencsére annyira nem sürgős az eladása – magyarázta.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

100 millió az utakra

Heves vita árán szétosztotta tegnap a közgyűlés városüzemeltetési és fejlesztési bizottsága az idei 100,4 milliós járda- és útfelújítási keretet. Tovább olvasom