Délmagyar logó

2017. 05. 23. kedd - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

282 ötlet a fürdőkeresztelőre

Szeged - Második szakaszába lép az új, szegedi élményfürdő nevének megtalálására indított nyereményjátékunk: vége az ötletelésnek, a beérkezett 282 javaslatból a zsűri határozza meg a rövidített listát, és az ezen található nevekre a jövő héten már szavazhatnak a szegediek.
Több mint 6 milliárd forintos új beruházás eredményeként épül Szegeden, a mai Ligetfürdő helyén egy minőségileg új, az eddiginél nagyobb kapacitású gyógy-, wellness- és fürdőkomplexum, Európa leghosszabb éves üzemelésű vízicsúszdájával. A beruházónak és lapunknak is fontos, hogy a szegediek azért is érezhessék majd a magukénak az új élményfürdőt, mert ők nevezhették el.

Ezért indítottuk a Ligetfürdő Kft. és a Délmagyarország közös névadó nyereményjátékát, amelynek első fordulója augusztus 31-én befejeződött: eddig lehetett beküldeni a névjavaslatokat. Olvasóinktól, mindazoktól, akiknek nem közömbös, hogyan nevezzük majd az új fürdőkomplexumot, összesen 282 javaslat érkezett.

Minden igényt kielégítő medencék, hatalmas belső terek várják majd a pihenni vágyókat
Minden igényt kielégítő medencék, hatalmas belső terek várják majd a pihenni vágyókat.

A játék következő szakaszában héttagú zsűri választja ki a 282-ből a legjobbnak ítélt neveket. A zsűriben kapott helyet Székhelyi József színművész, Hetesi Erzsébet, az SZTE Gazdasági Kar dékánja, Solymos László, a többségi tulajdonos Szeged Megyei Jogú Város alpolgármestere, Hülvely István, a társtulajdonos Hunguest Hotels Zrt. vezérigazgatója, Maklári Lászlóné és Szűcs Szabolcs, a beruházó és üzemeltető Ligetfürdő Kft. ügyvezető igazgatói és Szetey András, a Délmagyarország főszerkesztője.


A játék végén értékes nyeremények találnak gazdára a résztvevők között: két fő részére személyenként 50 belépésre szóló fürdőbérletet sorsolunk ki a névjavaslatot adók között. Az új komplexumba érvényes bérlettel díjazzuk a legtöbb szavazatot kapott név beküldőjét, illetve a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt név „gazdáját" is.

Kívülről is impozáns látványt nyújt majd a fürdő
Kívülről is impozáns látványt nyújt majd a fürdő.

A Délmagyarországban ígéretünk szerint beszámolunk a többfordulós játék fejleményeiről, bemutatjuk a leginkább képzeletgazdag játékosokat, végül a fürdő keresztanyját vagy -apját.

Az Európai Unió és a magyar állam által 3 milliárd forinttal támogatott fejlesztés részletes tervei megtekinthetők a honlapunkon és a www.ligetfurdo-szeged.hu honlapon.

Olvasóink írták

 • 1. Rucz Tibor 2008. szeptember 04. 12:51
  „Nagyon örülök,hogy Dr.Maklári Lászlóné,a "Forrás"-Hotel igaz-
  gatója is benne van abban a zsűriben,amely az új fürdőkomplexum
  nevének elbirálására hivatott.Természetesnek tartom,hogy
  zsűritag,hiszen a gyógyszálló és gyógyfürdő szorosan összekap-
  csolódik szakmailag.Még azt is megkockáztatom,hogy részvény-
  taggá is kellene válnia az igazgatónőnek, hiszen jelentős szerepe
  lesz a fürdőkomplexum eredményes működtetésében és ehhez
  további sikereket és eredményes munkát kivánok!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A pályázati bürokrácia jegeli a Feszty-körképet

Ópusztaszer - Februárban adta be pályázatát a megyei önkormányzat a Feszty-körképnek is helyet adó,… Tovább olvasom