Délmagyar logó

2018. 06. 22. péntek - Paulina 14°C | 27°C Még több cikk.

5 bérlakásra írtak ki pályázatot Zákányszéken

Öt önkormányzati bérlakásra hirdetett pályázatot Zákányszék önkormányzata. A lakások 70 négyzetméteresek, 1+2 félszobásak, összkomfortosak. A lakások havi bérleti díja 31 ezer 80 forint.
A pályázaton az vehet részt, aki önálló lakástulajdonnal nem rendelkezik, vállalja, hogy a lakásbérleti szerződés megkötését követő öt éven belül saját lakáshoz jut, és lakás-előtakarékossági szerződést köt, vagy más igazolható módon takarékoskodik.

A pályázónak óvadékot kell fizetnie, amely a bérleti díj négyszerese, 124 ezer 320 forint. Az elbírálás során előnyt élveznek azok a pályázók, akik Zákányszéken állandó bejelentett lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkeznek, gyermeket nevelnek, építési telkük van, öt évnél régebben élnek a településen, vagy házasságban élnek. A bérleti jogviszony időtartama legfeljebb öt év lehet.

A pályázatot Zákányszék polgármesteréhez (6787 Zákányszék, Lengyel tér 7.) kell írásban benyújtani. A pályázat benyújtásának határideje: 2016. január 29. Pályázati adatlapot a polgármesteri hivatal titkárságán lehet kérni, vagy letölthető a www.zakanyszek.hu oldalról.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Braziloktól foglalták le a kölcsönzött osztrák Fordot Röszkén

Braziloktól foglalták le a kölcsönzött osztrák Fordot Röszkén
A 10 millió forint értékű Ford Grand C-MAX az osztrák autókölcsönző cég engedélye nélkül akarta… Tovább olvasom