Délmagyar logó

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 16°C | 26°C Még több cikk.

65 ezer forintért kelt el Janics Natasa Az év női kajakosa 2006 díja

Szeged - 65 ezer forintért kelt el Janics Natasa Az év női kajakosa 2006 díja az árverésünkön. Az összeggel a vörösiszap károsultjait támogatjuk.
Szeged város és a Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft. vasárnap gálaestet szervez a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak megsegítésére.

A kezdeményezéséhez csatlakozó Janics Natasa a 2006-os Az év női kajakosa díját ajánlotta fel a Délmagyarországnak. A relikviát ma nyolc órától árverésre bocsátottuk. 65 ezer forintért kelt el Natasa díja, az összeget a Veszprém megyei rászorulók kapják.

– Mély megdöbbenéssel figyeltem a hírekben, milyen tragédia történt már megint Magyarországon. Lesújtottak a vörösiszapömlés miatti áldatlan állapotok, főként a kisgyermekek tragédiája. Rögtön eldöntöttem, hogy valamilyen módon segíteni szeretnék. Nagyon örültem, amikor a Délmagyarország megkeresett a kezdeményezéssel, hiszen az alapozási időben számomra nagy segítség, hogy egy tárgy felajánlásával segíthetek. A legkedvesebb relikviáim között olyat kerestem, amelytől megválnék a jó ügy érdekében, hogy segíthessek – magyarázta Janics Natasa.

Csonka Gábor, Janics Natasa menedzsere hozta be Szabadkai úti szerkesztőségünkbe a relikviát. Fotó: Schmidt Andrea
Csonka Gábor, Janics Natasa menedzsere hozta be Szabadkai úti szerkesztőségünkbe a relikviát. Fotó: Schmidt Andrea

Jegyárak

Az október 24-én, 19.30-kor a Belvárosi moziban kezdődő jótékonysági gálaestre egy jegy 5000 forintba kerül, és két személy belépésére jogosít. Ezt a pénzt vagy a Vöröskereszt számlaszámára (K&H 10402805-50515553-53571011, a közlemény rovatban feltüntetve: IH Iszap) utalhatjuk, vagy bedobhatjuk a Belvárosi moziban és az IH Rendezvényközpontban felállított urnákba. A jegyek átvételéhez átutalás esetén jelentkezni kell a segitseg@ihrk.hu e-mail címen vagy a 62/423-638-as telefonszámon, ha az urnába dobnánk, előtte szólni kell a recepciósnak vagy a pénztárosnak.

A helyi önkormányzat és a Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft. október 24-én, vasárnap jótékonysági gálaestet szervez a Belvárosi moziban. Az est teljes bevételét a vörösiszap-katasztrófa károsultjai kapják, a befolyt összeggel megegyező értékű felajánlással pedig Szeged város önkormányzata járul hozzá a kárenyhítéshez.

A jótékonysági akcióhoz a szegedi sportolók relikviáik felajánlásával csatlakoznak. A Délmagyarország lapkiadónak, Janics Natasa adta át Az év kajakosa díját, amelyet 2006-ban ítélt a szegedi olimpikonnak a Magyar Kajak-Kenu Szövetség. A dedikált dísztányérra ma reggel nyolc órától délután ötig licitálhatnak a delmagyar.hu-n. (Részleteket is ott találnak az árverésről.) A díj kikiáltási ára: 50 ezer forint, amelyre ötezresével lehet ráajánlani. A delmagyar.hu-n nyomon követhetik a licit alakulását is – félóránként frissítjük az információt.

Az árverésből befolyt összeget – a jótékonysági gálaest bevételével együtt – a vörösiszap-katasztrófa károsultjai kapják meg.

Szentpéteri Csilla is fellép

Vasárnap a Belvárosi moziban láthatjuk majd Szentpéteri Csillát is. A zongoraművészen kívül színpadra lép – többek között – Czutor Zoltán, a Belmondo frontembere, Mező Misi, a Magna Cum Laude énekese, Lakatos Krisztián, Szirtes Edina Mókus, a Volvox Zenekar, a Molnár Dixieland Band és a Szeged Táncegyüttes. Prózai előadást hallhatunk Kancsár Józseftől, a Pinceszínház igazgatójától.

Olvasóink írták

 • 7. penilili 2010. október 22. 11:09
  „Ennek a buta nőnek az érméért még ez is sok volt.”
 • 6. gavallér 2010. október 22. 10:45
  „A Bárka megnyitásához még egy- két hasonló "érmet" még el kell adni Nati.
  A menager meg majd számolja a lóvét.”
 • 5. flexsnake 2010. október 21. 23:34
  „4. és te? mi nem veszünk bovlit, inkább oda küldünk pénzt ahova kell. nem holmi bovlit véve.”
 • 4. Evelyn_26 2010. október 21. 21:10
  „3. SZERINTEM: csak? Te mennyit ajánlottál fel érte?”
 • 3. SZERINTEM 2010. október 21. 20:37
  „csak?”
 • 2. flexsnake 2010. október 21. 19:28
  „fantasztikus :D szerencsére nem főzött nekik :D”
 • 1. YellowSoldier 2010. október 21. 17:49
  „Jo "sok" - :))”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

1956-ra emlékezik a Délmagyarország és a Délvilág

Szeged - Évtizedekig lappangtak azok a műalkotások, amelyeket Göröncséri István festőművész alkotott… Tovább olvasom