Délmagyar logó

2017. 02. 23. csütörtök - Alfréd 5°C | 15°C Még több cikk.

757-szeres nyeremény 200 forintból - ilyen a tippmix

1200 forinttal nyert 383 ezret - írtuk minap egy tippmixelő szegedi fiatalemberről és jeleztük, további szelvényeket várunk. Kaptunk is egy még nagyobb "profitrátájút".

Felhívásunkra újabb nyertes szervényt kaptunk, íme a 757-szeres nyeremény, két kézilabda- és hat focimeccsel és persze jó sok döntetlennel. Gábor barcelóniai kirándulásra költötte a pénzt.

Nem most volt, de nagyobb a nyerési arány!
Nem most volt, de még nagyobb a nyerési arány!


Korábban írtuk:

Nevét nem kívánta elárulni az a férfi, aki a hétvégén egy kisebbfajta főnyereményt ütött meg a szegedi Palánk lottózóban. Tippmixelt. A hat mérkőzésből a győri kézilabdás lányok sikeres döntője, egy olasz, egy magyar és egy francia bajnoki tulajdonképpen sima ügy volt, 1,4-1,6-es oddsokkal. Nem úgy a következő két labdarúgó mérkőzés.

Az olasz bajnokságra törő, a tabellán második Róma cataniai vendégszereplésénél 6.0-ra adták az utolsó helyen tanyázó hazai csapat győzelmét – és ez bejött. Még nagyobb, 10.0-es odds volt a Levante és az Atletico Madrid párharcára, ha a hazaiak diadalmaskodnak. Így történt, a 11. legyőzte az éllovas és ma is a bajnoki címre törő – nem mellesleg hamarosan BL-döntőt játszó – fővárosi csapatot. Hozzátesszük, bőven volt meglepetés közelmúltban a spanyol élvonalban.

Ehhez nincs mit hozzá tenni...
Ehhez nincs mit hozzá tenni...

E sorok írója életében nem játszott még - kispályán, műfüvön vagy parkettán erőlteti a focit -, de nagyon sokat hallotta az öltözőben megyehármas csapattársaitól, hogy csak egy meccsen ment el és ha az is bejött volna, ennyivel gazdagodott volna a valamelyik sporttárs. Érdekes megfigyelés az is, hogy a nyertes szelvényt valahogy könnyebben megmutatja egy játékos, illetve még azt is, ahol tényleg csak egy mérkőzés ment el. Az a dokument egészen ritkán kerül közszemlére, amelyiken mondjuk hatból csak 2 vagy három jön be.

A fiatalember elmondta, mint máskor, ezúttal is beszélgettek az esélyekről a lottózó törzsgárdájával, ám tanácsát senki nem fogadta meg, így ebben a kombinációban csak ő játszott. Az a lottózót üzemeltető Kiss Balázs és fia, Csaba is elmondta nekünk, hogy sok jó tipp születik ennél az asztalnál.

A csapatmunka asztala - itt születnek a jó tippek
A csapatmunka asztala - Kissék között Szabó Béla

Arra kérdésre, hogy milyen a tippmix-egyenlege a hét emberének, azaz a nyertesnek, viszonylag diplomatikus választ kaptunk: ebben az évben pozitív. Látogatásunkkor egy szakmabelibe is belebotlottunk, Szabó Bélával találkoztunk, aki több mint száz mérkőzést játszott a magyar labdarúgás első vonalában és Szegeden is megfordult különböző osztályú csapatoknál. Maradjunk annyiban, hogy a Levante - Atletico Madrid találkozóra egy kicsit ő is „fogta a fejét". Most akkor el lehet dönteni, menyi a tippmixből a szakma és mennyi a szerencse.

Ha az olvasónak van hasonlóan nagy vagy még nagyobb nyereménye, fotózza le szelvényét okostelefonjával vagy fényképezőjével és küldje be az online@delmagyar.hu emailcímre, hadd váltson ki elismerést, esetleg mérsékelt irigységet a tippmixesek nagy táborában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Óriásplakát-kiállítás a Tesco-parkolóban

Az egyik az ábécé betűit negatív jelzőkkel és szitokszavakkal mutatja be: agresszív, álszent, buzi, cigány, egészen a zsarnokig. Nézze meg galériánkat!
Tovább olvasom