Délmagyar logó

2018. 06. 22. péntek - Paulina 14°C | 27°C Még több cikk.

75 éves idős nőt raboltak ki Szegeden

A csongrád megyei rendőrök 48 órán belül elfogták a két baksi gyanúsítottat.
A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység – irányítási Központjába 2013. december 18-án 6 órakor érkezett bejelentés, miszerint egy idős nőt Szegeden a Faragó utcában kiraboltak. A megalapozott gyanú szerint két férfi kitépte a sértett kezéből táskáját, aki ennek következtében a földre esett és könnyebben megsérült. A gyanúsítottak a 75 éves nő mobiltelefonját, készpénzét és a táskában lévő egyéb értékeit tulajdonították el.

A csongrád megyei rendőrök 48 órán belül elfogták a két baksi gyanúsítottat.
A csongrád megyei rendőrök 48 órán belül elfogták a két baksi gyanúsítottat.

A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói a bejelentést követően azonnal széleskörű adatgyűjtésbe és tanúkutatásba kezdtek, melynek eredményeként 48 órán belül megállapították a két gyanúsított személyazonosságát. A szegedi rendőrök a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság speciális támogató egységének segítségét kérték a terheltek elfogásához. A 21 éves K. Zsolt és 21 éves K. János baksi lakosokat 2013. december 20-án otthonukban elfogták és előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra.

A terheltek ellen – őrizetbe vételük elrendelése mellett - rablás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A rendőrök kezdeményezték K. Zsolt és K. János előzetes letartóztatását.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szubjektív operettkalauz

Megkerülhetetlen zenei alapmunkává vált dr. Winkler Gábor pár éve kiadott négykötetes operakalauza. Tovább olvasom