Délmagyar logó

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 12°C | 22°C Még több cikk.

A bölcsészkar szerint jogszerű a díjszedés

Tizenöt napon belül lezárja a szegedi egyetem bölcsészkari dékánja a Média Menedzser Oktató Kft.-vel kötött szerződés nyáron elkezdett felülvizsgálatát. A 2000-ben módosított szerződést a hallgatók érdekeinek fokozott figyelembevételével aktualizálják.
Tizenöt napon belül lezárja a szegedi egyetem bölcsészkari dékánja a Média Menedzser Oktató Kft.-vel kötött szerződés nyáron elkezdett felülvizsgálatát. A 2000-ben módosított szerződést a hallgatók érdekeinek fokozott figyelembevételével aktualizálják. A kari tanács tegnapi rendkívüli ülése – a hallgatói önkormányzat képviselőinek jelenlétében – jogszerűnek minősítette a kommunikáció szakos levelezős, de tandíjmentes csoport térítési díját.

E döntések – információink szerint – azt követően születtek, hogy az általa összehívott összejövetelen Szabó Gábor, a Szegedi Tudományegyetem rektora tájékoztatta a bölcsészettudományi kar tanácsát az oktatási jogok miniszteri biztosával folytatott megbeszéléséről, illetve az SZTE Budapest Média Intézetében tett látogatásán szerzett benyomásairól. A rektor célvizsgálat folytatására utasította a belső ellenőrzési osztályt a térítések és díjak jogszerűségének megállapítása érdekében. Az SZTE számviteli és pénzügyi működési rendje az egyetem saját bevételeit – így a BMI hallgatóitól beszedett díjakat is – nevesített témaszámokon tartja nyilván, s ezen összegek felhasználása az egyetem szigorú gazdálkodási szabályzata alapján történik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Papagájkóros beteg a deszki kórházban

Egy 43 éves szentesi férfit kezelnek papagájkór-fertőzés gyanújával a deszki kórházban. A… Tovább olvasom