Délmagyar logó

2017. 04. 27. csütörtök - Zita 10°C | 24°C Még több cikk.

A Bolero a város legelegánsabb étterme lett

Szeged legelegánsabb éttermét, a Bolerót nyitották meg tegnap a régi Blueseum helyén. A tulajdonos, Csonka Gábor a gasztronómiában szeretné a tökéleteset megvalósítani, olyan virtuozitásra törekszik, mint amit Ravel ért el zeneművében, a Boleróban.


Szeged legelegánsabb éttermét, a Bolerót nyitották meg tegnap a régi Blueseum helyén. A tulajdonos, Csonka Gábor a gasztronómiában szeretné a tökéleteset megvalósítani, olyan virtuozitásra törekszik, mint amit Ravel ért el zeneművében, a Boleróban. A belsőépítészeti munka Kiss Edit enteriőr tervező munkáját dicséri, az ételek alkotója a világbajnok szakács, Szalai Tamás, a pohárnok Mizsik Attila, egyben az étterem vezetője, aki az országos pohárnokversenyen negyedik helyezést ért el. A Bolero nem szeretne szakítani a hely szellemével: az étterem alatti pince nem csupán pezsgőbárként, hanem rendszeres kulturális események helyszíneként is várja a vendégeket
Fotó: Segesvári Csaba

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ellentmondásos vallomások Kurai András perében

Várhatóan júniusban hirdetnek ítéletet a Pénzes Henrietta megölése miatt indított büntetőperben. A… Tovább olvasom