Délmagyar logó

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 15°C | 25°C Még több cikk.

A csokiautó volt a sztár a szegedi csokoládéfesztiválon - galériával

Szeged- Csokoládéfesztivált tartottak pénteken és szombaton az Árkád Szeged Bevásárlóközpontban, ahol 250 kiló csokival vontak be egy közel ezerszáz lóerős Ford Mustangot.
– Nagymágocsról érkeztünk nyolc gyerekkel és néhány szülővel a csokifesztviálra. Vonatozunk, kicsit kirándulunk– mondta lapunknak Maszlag Gáborné, a nagymágocsi elsősök tanárnője. A gyerekek kezét és száját közben a gondos szülők törölgették, hiszen a nézelődés mellett bőven jutott kóstoló is annál a standnál, ahol többek között Borovics Tamás színész kínálta az ízletes bonbonokat.
 
250 kiló csokival vonták a Ford Mustangot a csokifesztiválon. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)

Az autó, amelyre a hömpölygő tömeg kíváncsi volt, tavaly tavasszal Európa legnagyobb tuningshowján és tuningautó-szépségversenyén, a Bodensee Tuning Worldön első és egyedüli magyar indulóként megnyerte John D’Agostino tuninglegenda különdíját. A verdák „vezérhímjét" most csokoládéval vonták be, hogy az arra járók úgy érezzék, muszáj odamenniük, és a szájukba kanalazni a minden bánatot feledtető csokoládét.

Aki úgy érkezett az Árkádba, hogy nem akar csokoládét enni, az autó látványa biztosan arra sarkallta, hogy kényeztesse magát valamilyen elegánsan csomagolt bonbonnal, marcipángolyóval.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új bútorboltot épít a Mömax Szegeden - nem jó a volt Baumax

Új bútorboltot épít a Mömax Szegeden - nem jó a volt Baumax
Nem lesz bútorbolt az egykori Baumaxból, helyette inkább a Móravárosi körút és a Kálvária sugárút sarkán épít új áruházat a Mömax. Tovább olvasom