Délmagyar logó

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -5°C | 1°C Még több cikk.

A Factory fejleszti a Startlapot

Szeged - A szegedi Factory Creative Studio Kft. integrált kommunikációs ügynökség és szoftverfejlesztő vállalat nyerte a Sanoma Media Budapest Újmédia-divíziója által kiírt tendert a Startlap újrafejlesztésére.
A nemzetközi fejlesztésekben tapasztalattal rendelkező, nagy terhelésű webhelyek programozásában is jártas cégek közül a Factory pályázata bizonyult a legjobbnak. A Sanoma Media Budapest 3 nagy tendert írt ki, ezek közül korábban a Startapro megújítását is a Factory nyerte.

A Startlap a magyar web egyik leglátogatottabb médiája, nyitóoldalán naponta 560 ezren fordulnak meg, 2 milliónál is több oldalt töltenek le. A fejlesztés folyamán a szegedi cég megvalósítja az összekapcsolódást a Sanoma meglévő rendszereivel, illetve adatot szolgáltat a különféle szereplőknek.

A budapesti irodával is rendelkező, jelenleg 60 szakembert foglalkoztató Factory Creative Studio tevékenységét egy évtizede tervezőgrafikai, kreatív ügynökségi, reklámipari munkákkal kezdte. A cégnél ma jelentős K+F tevékenység, szoftver- és újplatform-fejlesztés folyik. Felkéréseik több mint harmada Európa vezető piacairól és az Egyesült Államokból érkezik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fejesugrás a szabadságba

Hasnyálmirigy-gyulladása után két hónappal, május 9-én elindult Szegedről kerékpárral Skandináviába az 58 éves Böde László. Tovább olvasom