Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 27°C Még több cikk.

A Fidelitas a Deák Ferenc utcai óvodáról

Szeged - A Fidelitas szegedi szervezete szerint új fejlemények vannak a Deák Ferenc utcai óvodával kapcsolatban, amelynek sorsa most végleg megpecsételődik.
A közgyűlésen az alapító okiratok módosítása előterjesztésben már nem szerepelt a Deák Ferenc Utcai Óvoda. Nem szerepelt az intézmény neve, az, hogy hány pedagógussal, hány csoporttal, hány gyerekkel kívánná a baloldali városvezetés működtetni. A Fidelitas szerint ez azért érdekes fordulat, mivel a hivatalosan „áthelyezett" óvodát a tanév végéig – azaz augusztus 31-éig –, nem lehetne törvényesen bezárni.

„A cél az óvoda bezárása volt mondvacsinált indokokkal! Ha az MSZP–SZDSZ városvezetés eltöri a pálcát az óvoda felett, megnyílhatnak a kaszinók az óvoda közelében. Tehát feltételezhetjük a szociálisan rendkívül érzékeny Botka László és társai a kaszinóérdekek lelketlen kiszolgálói lettek" – fogalmazott Losonczi-Tóth József, a Fidelitas szegedi csoportelnöke tegnapi sajtótájékoztatóján.

Olvasóink írták

 • 7. joy 2008. május 18. 02:51
  „Kérdés.
  Nem zavar senkit, hogy a Virág egy része már régóta engedéllyel működő kaszinó?
  Mit a túrót hazudozik itt össze-vissza a fityiszjúgend?”
 • 6. Ful 2008. május 17. 14:16
  „Ennyire nem forróahelyzet!
  Van Szegeden és a belvárosban pont elég ovi. Válogatni is lehet.
  Egyre kevesebb a gyerek és az ovodáknak is hozniuk kell egy minimum létszámot, úgyhogy van olyan ovi, ahol nagyon örülnek, ha bemész a kicsivel...”
 • 5. okos lajos 2008. május 17. 09:39
  „Hola kaszinó ?
  Szeret sétálni ? ha elmegy a Deák F u sarkához, a volt tiszti kaszinó--bocs étterem felé, vagy ha a Kelemen u.ig, a volt FOTEX bolt bejáratán már ott a kaszinófelírat. Tényleg ennyire "gyönga "??
  Je, és akinek ovis gyereke van, annak két lehetősége maradt, 68000-ért magánovi, vagy pénz-munka nélkül otthon marad a gyerekkel, és neveli a jövő nemzedékét ( nem lenne rossz ötlet, ha lenne miből megélni!!)”
 • 4. Zseton 2008. május 17. 00:28
  „Fidelitas... Az mi?”
 • 3. Hol a Kaszinó? 2008. május 16. 23:04
  „A Fitymisz megigérte, hogy az óvoda helyén kártyabarlang és kaszinó lesz. Mennék oda elverni a segélyt. Mégis hol van? Ja hogy rémhír volt ez is?”
 • 2. Arpihnoi 2008. május 16. 22:09
  „tóth józsika megint teljesített egy feladatot. melgíti a nándi előtt a terepet. kevés.”
 • 1. ovoda 2008. május 16. 21:04
  „Ha már annyira odavannak azért az ovodáért iratkozzanak be!Legalább egy évig járjanak oda,a többit majd meglátjuk meddig birják?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szent-Györgyi nevét veheti fel az egyetem

Szeged - A Nobel-díjas tudós iránti tisztelettől vezérelve felvenné Szent-Györgyi Albert nevét a Szegedi Tudományegyetem. Szabó Gábor rektor már többször felvetette ezt: a döntést az univerzitás szenátusa mondja ki május 26-án. Tovább olvasom