Délmagyar logó

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 4°C Még több cikk.

˝A fiú behülyítette Annát˝

Szeged - Megmutatta lapunknak eltűnt lánya, Juhász Anna búcsúlevelét Juhász János. Csalás, sikkasztás gyanújával feljelentést tesz S. Péter ellen, aki hetekkel ezelőtt szegedi albérletéből ismeretlen helyre távozott párjával, Annával. A férfit Németországban megtalálták, a lányról azóta sincs hír.
– A rendőrök szerint a lányom valószínűleg együtt van Péterrel, de többet nem mondanak – mesélte az eltűnt Juhász Anna édesapja. Megírtuk: a lány S. Péterrel szeptember 10-én egy búcsúlevelet és kutyájukat hátrahagyva ismeretlen helyre távozott. A különös ügyről egyre több részlet lát napvilágot. Úgy tűnik, Anna párja, S. Péter közel 50 millió forintot szórt el, részben a lány örökségét, lakásának az árát. Az apa, Juhász János rendőrségi jegyzőkönyvekkel, az S. Péterrel kötött kölcsönszerződéssel és a lánya által írt búcsúlevéllel várt otthonában tegnap bennünket.

Juhász Anna búcsúlevele. Fotó: Segesvári Csaba
Juhász Anna búcsúlevele. Fotó: Segesvári Csaba


„Az életem tönkrement. (...) nem akartunk a gondjainkkal terhelni. Ennek vége. (...) Az élet túl kemény volt nekem, (...) Pétert ne hibáztassátok. Őt szeretem a világon a legjobban. Ha megtaláljátok a testemet, hamvasszatok el, és temessetek S. Péter mellé. (...) Ezt teljes és tiszta tudatomban kérem" – olvastunk Anna szülőknek, barátoknak kézzel írt búcsúlevelében. Miközben végignéztük a szeptember 10-én kelt, ívelt betűkkel megalkotott sorokat, feltűnt: Anna a kutyához és a papagájhoz egy-egy oldalas használati utasítást hagyott, míg édesapjának mindössze öt mondatot szánt, megbocsátást kérve. – Ez egy leltár, szinte már végrendelet. Felsorolta, hogy Peti családja mit vihet el. „Mindenkitől bocsánatot kérek. (...) Legalább hamarosan bemutathatom édesanyámnak Pétert, biztos nagyon kedvelné" – olvasta a búcsúlevelet Juhász János. Megírtuk: az eltűnt Juhász Anna édesanyja 8 éve elhunyt. A búcsúlevél utolsó mondatai miatt aggódik az édesapa – lánya azt írta: „Nekünk végünk, meghaltunk". – Azt már tudjuk, hogy S. Pétert Németországban igazoltatták, így ő nem halt meg. De hol van Anna, él-e a lányom? – kesergett az édesapa.

Anna fotója az iwiwen
Anna fotója az iwiwen

Kiderült: Anna egykori lakásánál, a Kecskeméti utcában egy garázst bérelt, sok mindent hátrahagyott. Az Ősz utcai lakásból – ahonnan a pár eltűnt – elhozott papírok között egy piramisjátékra utaló feljegyzést is találtak. A kétoldalas iraton több számítást is felvázoltak, kezdetben 130 millió forintról volt szó, ami már az első összeadás végén 75 milliós lakásvásárlással együtt is 175 millióra ugrik. A kétoldalas levezetés milliárdos összeggel végződik, és egy megjegyzéssel: „Prüntyim! Itt feladtam, 25 év alatt milliárdosok lettünk. Végem, kiakadtam", majd csupa nagybetűvel, szeretlek!

Nem tud helyettük fizetni

– Nem nyilatkoztam annak az országos bulvárlapnak, amelyik azt írja, fizetnék, ha megkerülne a lányom. Nincs már semmim, én nem tudok helyettük fizetni – mondta Juhász János.

Juhász János úgy véli, S. Péter a papírra vetett kétes üzlethez használta fel a lányától kért több mint 30 millió forintot, a tőle kapott közel 3 milliót, valamint a barátoktól összeszedett újabb több mint tízmilliót. – Behülyítette a lányomat. Nézze meg, egy szegedi ügyvéd ellenjegyezte, hogy 2007-ben 1,4 millió forintot kölcsönadtam a fiúnak, a pénznek nyoma sincs. Visszakaptam az Annának kölcsönadott American Express kártyát, újabb 900 ezer forint tűnt el. Most írom a feljelentést, mert Péter sikkasztott, és szabadlábon kószál. A lányomról meg semmit sem tudok! – fakadt ki Juhász János.

Juhász Anna és S. Péter eltűnésével kapcsolatban megkereste lapunkat az Őszt utcai albérlet tulajdonosa is. Elmondta: a pár már 3 éve a szegedi lakásban élt. – Idén januárban kezdődtek a gondok, Péter azzal állt elő, hogy Anna örökségéből megvennék a lakást. Legutóbb pedig egy neves szegedi ügyvédre hivatkozva küldött SMS-eket, hogy hamarosan meglesz az adásvétel – tudtuk meg a neve elhallgatását kérő nőtől. Hozzátette: feljelentést tesznek a fiú ellen a hátrahagyott tartozás miatt. – Péter anyja elhallgatta, hogy a fiatalok eltűntek, még szerencse, hogy összefutottunk a lakásban. Az pedig furcsa, hogy Péter anyukája tegnap tértivevényes levelet kapott az Ősz utcai lakásban, ő ugyanis oda nem volt bejelentve – fogalmazott a pórul járt lakástulajdonos. – Nagyon rossz sejtéseim vannak, merre lehet Anna – tette hozzá búcsúzóul.

Olvasóink írták

 • 16. czindi 2012. szeptember 29. 19:19
  „10. jozko , tévedsz, az eltűnési bejelentés után a yard KÖTELES nyomozni...sztem a lány ...no nem írom le, remélem tévedek!”
 • 15. info 2012. szeptember 29. 19:01
  „A tánchoz két ember kell-de hol van a másik???”
 • 14. DMagóg 2012. szeptember 29. 14:34
  „13.JoyceLynn_Aryan_Nation_Campbell 2012.09.29. 14:01: "Hogy van az, hogy mindig a hülyéknek van ennyi pénzük?"
  Mert nem ők a hülyék, hanem azok, akikből ők azt csinálnak.”
 • 13. JoyceLynn_Aryan_Nation_Campbell 2012. szeptember 29. 14:01
  „Hogy van az, hogy mindig a hülyéknek van ennyi pénzük?”
 • 12. soligor 2012. szeptember 29. 13:04
  „Én még nem láttam búcsúlevelet, de akik már láttak, sajnos a barátaim már igen, azok azt mondják, elég zaklatott, szinte olvashatatlan ilyenkor a kézírás...... nem ilyen összeszedett, rendezett.
  bár írásszakértők ezt jobban tudják
  srácot elkapni, kiszedni belőle......”
 • 11. deszkás 2012. szeptember 29. 12:51
  „BÁNKI! Modortalan vagy.”
 • 10. jozko 2012. szeptember 29. 12:35
  „Amíg bűncselekményre utaló nyom nincs, addig a Rendőrség nem keresheti - rokonság ide vagy oda.

  Mondjuk vannak más "fürkészek" is - ha igazán nagy a tét, esetleg érdemes ezt a variációt is számba venni.”
 • 9. bánki 2012. szeptember 29. 11:49
  „Aki hülye ???????????????

  ,,Édes Anna" nagykorú, szavazó és ivarérett !!

  Kérdés ?”
 • 8. deszkás 2012. szeptember 29. 11:14
  „MARTYNKO! Igaz ez? Mert ha igen nagy lekvár lesz belőle. A Gödöllői rendőrkapitányt se véletlen egyik óráról a másikra: indoklás nélkül leváltották.”
 • 7. Martynko 2012. szeptember 29. 10:16
  „A srac edes mamaja es testverkeje a rendorsegen dolgozik.. van meg kerdes miert nem tudjuk mi a valosag?”
 • 6. eljensokaszeged 2012. szeptember 29. 09:30
  „biztos bennfentes a srác anyja és így ússza meg”
 • 5. Zka 2012. szeptember 29. 09:16
  „1, 4: ha mindenki ilyen okos lenne, nagy bajban lennénk.”
 • 4. mango1 2012. szeptember 29. 08:37
  „utca lánynak eladta ---hogy adosságot ledolgozza---nem igaz hogy a srác nem tudja hol a lány---el kapni kiszedni belőle”
 • 3. deszkás 2012. szeptember 29. 08:27
  „Hurrá! Megvan a 100...-ik milliárdosunk aki majd munkát ad az alanta létezőknek.”
 • 2. deszkás 2012. szeptember 29. 08:24
  „Minden nagy vagyon mögött egy bűn lakozik. (Viktor Hugó)”
 • 1. Grabowsky 2012. szeptember 29. 08:10
  „Mégegyszer megemlítem, 5, azaz öt perc alatt kiszedném abból a féregből, hol lehet a lány?

  Mi ebben annyira nehéz? Ha a rendőrök meg akarnák tudni, ők is megtehetnék...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Állatorvosi ügyeletek Csongrád megyében

Őket hívják, hozzájuk menjenek, ha a kedvenc megbetegedett. Tovább olvasom